2019. október 10., csütörtök

VASÁRNAP ARRÓL DÖNTENEK, HOGY MAFFIAPÁRTI VAGY MAFFIAELLENES HELYI VEZETŐK LEGYENEK - ORBÁN GYŰLÖLETPROPAGANDÁVAL AKARJA BEFOLYÁSOLNI AZ EMBEREK DÖNTÉSÉT, HOGY NE A LEGALKALMASABB JELÖLTEKET, HANEM AZ Ő EMBEREIT VÁLASSZÁK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.10.10.Orbán Viktor szokásához híven levelet küldött a magyar választóknak, amelyben ezúttal is félrevezeti és megtéveszti őket. Azt állítja, hogy „arról döntünk, hogy bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes vezetői legyenek-e a magyar megyéknek, városoknak, falvaknak.” Ez hazugság, az önkormányzatok és a polgármesterek nem jogosultak bevándorlási kérdésekben dönteni. Az országos politikában dől el, az erre vonatkozó törvényeket a parlament hozza, amit minden önkormányzat köteles betartani. Most arról nem beszélünk, hogy ez a parlament csak nevében parlament.

Orbán hamis állításával szemben az igazság az, hogy az emberek arról döntenek, kit bíznak meg a helyi ügyek intézésével kapcsolatban. Nem a bevándorlás, hanem a vízelvezetés, a csatornázás, az utak állapota, a közmű, a világítás, az önkormányzati intézmények vezetését kikre bízzák. A jelölt személyek alkalmasságáról kellene dönteni, nem a bevándorlásról, mert a település önkormányzatának ahhoz semmi köze. Orbán megint érzelmi alapon, gyűlöletpropagandával akarja befolyásolni az emberek döntését, hogy ne a legalkalmasabb jelölteket, hanem az ő embereit válasszák.

Hasonlóan durva meghamisítása a tényeknek, hogy “amíg a Fidesz-KDNP az építkezést és a gyarapodást kínálja, addig a többszörösen bukott baloldal programja az, hogy csatatérré változtassák az önkormányzatokat. Azért akarnak pozícióba kerülni, hogy háborúzzanak a kormánnyal, miközben a hatalomért és a pénzért mindenre képesek”. Intelligens ember egy ilyen demagóg ostoba levélre, amelyben teljesen hülyének nézik, úgy válaszol, hogy egy ilyen ember jelöltjeire semmiképpen nem szavaz.

A “Fidesz-KDNP” (amely nem egy pártszövetség, hanem egy Orbán által tulajdonolt és irányított bűnszervezet) nem az építkezést szolgálja, hacsak nem stadionépítésekről van szó. Mert ezt leszámítva mindent lerombol, az oktatástól kezdve, az egészségügyön át, a tudományos életig, beleértve a civil társadalmat és a jogállamot is. Gyarapodást a saját klientúrájának kínál, és mindenki mást, aki nem áll be a bandába, elzár a forrásoktól és a lehetőségektől, beleértve a települések önkormányzatait is...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése