2019. november 5., kedd

EZZEL KEL, EZZEL FEKSZIK – FELHÁBORODÁS BUDA LEGDRÁGÁBB USZODÁJA MIATT

KLUBRÁDIÓ / MEGBESZÉLJÜK
Szerző: BOLGÁR GYÖRGY / KLUBRÁDIÓ
2019.11.04.


Bízik benne, hogy nem egy Fidesz által hátrahagyott akna az új pesthidegkúti uszoda, csupán arról van szó, hogy a környéken kisebb botrányt okozó létesítmény ügyeit kezdő polgármesterként még nehezen látja át – mondta Őrsi Gergely, a II, kerületi önkormányzat vezetője. Az biztos, hogy a kirívóan drága belépők árát felül kell vizsgálni, a mostani helyzeten változtatni kell – tette hozzá.

A II. kerületi önkormányzat leghatározottabb célja, hogy a helyben élők és az új Gyarmati Dezső Uszodát használók tényleges bevonásával megtalálja a megoldást arra, hogy a sportlétesítmény működtetése mindenki megelégedésére szolgáljon. Az biztos, hogy az uszoda helyzete úgy nem maradhat, ahogy most van – mondta Őrsi Gergely a település új, kormányellenzék által támogatott polgármestere, aki az utóbbi napokban kis túlzással „az uszodával kel és fekszik”.

Az október 13-án megválasztott politikus annak kapcsán beszélt a két héttel korábban megnyílt pesthidegkúti uszodáról, hogy annak magas jegyárai felháborodást okoztak a környéken. A több mint 7 milliárd forintért felhúzott létesítménybe a felnőtt napi belépőjegy 4200 forintba, a teljes árú éves bérlet pedig 480 ezer forintba kerül – ahogy arról az Index is beszámolt. Ezzel a magyar vízilabda egyik legnagyobb egyéniségéről elnevezett komplexum Buda legdrágább uszodája lett – miután az átadása a korábbi fideszes polgármester, Láng Zsolt választási kampányának egyik legfontosabb eseménye volt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.