2020. január 9., csütörtök

NAVRACSICS TIBOR TÁVOLODÓ

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2020.01.09.


A következő egy évben eldől a Fidesz és a kormány sorsa, mert kiderül, hogy a Fidesz meghozza-e azokat a döntéseket, amelyekkel visszaszerezheti a szavazókat.

Az N1TV-nek nyilatkozva beszélt erről Navracsics Tibor, volt EU-biztos, egykori miniszterelnök-helyettes és igazságügyi miniszter. Majd, ha valakinek még maradtak volna kétségei azzal kapcsolatban, hogy hová pozícionálja magát Orbán Viktor egykori erős embere, magyarázatként hozzátette: mindenki tudja, hogy az én gondolkodásmódom azért nem a mostani Fidesz főáramához tartozik. Navracsics megvilágosodása nem most kezdődött - az alábbiakban az akár pálfordulásnak is nevezhető átváltozás néhány állomását mutatjuk be vázlatosan.

Navracsics Tibor, az Orbán-kormányt és a Fideszt mostanság finoman, de félreérthetetlenül bíráló Stumpf Istvánhoz és Lázár Jánoshoz hasonlóan, fontos pozíciókat töltött be a jelenlegi miniszterelnök korábbi kormányaiban. Kiemelt helyeken dolgozott, és ebből kifolyólag asszisztált minden galádsághoz, és tevékenyen részt vett a jogállam lebontásában. Az viszont valamelyest a javára írható, hogy nem most kezdte meg finom elhatárolódását a Nemzeti Együttműködés Rendszerétől...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.