2020. április 27., hétfő

SÁTÁNTANGÓ

KOLOZSVÁRI SZALONNA / VENDÉG
Szerző: Vogronics András
2020.04.27. 



Megint a Soros. 2.0. A járvány 44. napján. Még jó, hogy nem a 666. napon, mert az lett volna az igazán húsbavágó és kereszteket fejük tetejére állító szám. Határozottan itt volt az ideje annak, hogy Drakulics elvtárs előrángassa a több mint egy hónapja feledésbe merült patás ördögöt. Tudom, itt és más felületeken is, szájbarágósan is, tényekkel és bizonyítékokkal megtámasztva is rengetegen elmagyarázták a nagyérdeműnek, hogy ez egy konteó, manipuláció, összeesküvés-elmélet, a kutya tudja, még mi minden, de egy biztosan nem. NEM TÉNY.

Namármost. Ha valaki tényként közli saját vagy Habony bizonyítást soha nem nyert beteg gondolatait, az szerintem kimeríti a nagy nyilvánosság előtt elkövetett uszítás és hangulatkeltés cselekményét, amit a Btk. tudtommal büntetni is szokott. Igaz, nem abban az országban ahol Polt Péternek hívják a legfőbb ügyészt, de akkor is. Ez az igazi Sátántangó, amit Orbánék idestova 11 éve lejtenek, és ez a szánalmas politikai termék, amit úgy látszik, kis hazánkban még mindig, ezek szerint kurva sokan benyalnak. Mert ha nem működne, akkor nem lehetne ezzel házalni, meg üres lózungként durrogtatni. És mégis, a Finkelstein-féle Soros György démon megfelelő ellenségnek bizonyult, mert hát ugye „libsi”, pénzügyi spekuláns, nem él az országban, és nem utolsó sorban zsidó. Ez bőven elég ahhoz, hogy egyszemélyben mindent megtestesítsen, ami rossz.

Tudom, a Szalonnát olvasók közül ezzel sokan tisztában vannak, mert aki veszi a fáradságot, és egy kicsit utánamegy a dolgoknak, az hamar rájön, hogy amit Orbánék csinálnak, az a legócskább fekete kampány, amit a mi pénzünkön rendeltek meg anno, és ami a mai napig politikai hasznot termel nekik. De mivel ez is olyan, mint a napi tisztálkodás, nem árt elmondani minél többször, minél több embernek, hogy ez a sorosozás egy ócska, szélsőséges, már-már neonáci fröcsögés, aminek minél előbb véget kell vetni a fejekben.

Azt is tudom, hogy tájékozódni és utánamenni dolgoknak fáradságos és sokszor hosszadalmas, ennek ellenére próbáljuk már meg minél több embernek elmagyarázni, hogy ez egy hazug uszítás, semmi más. És működik. Sajnos. Amerikában, ahol először alkalmazta a mi Arthurunk, több évtizeden keresztül bejött, de aztán csak rájöttek az emberek, hogy ezek mind üres és hamis lózungok. Ezért miután ott már nem volt népszerű, emberünk rájött, hogy a balkáni országokban viszont kiváló táptalaj kínálkozik a szemétségének, ahol el lehet vetni a gyűlölet magvait. El is szórta Orbán-Habony segedelmével (megrendelésével), és szárba is szökkentek az eszelős gyűlölködés virágai. Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy ennek a manővernek a végrehajtásához szükség van egy olyan társadalomra is, amelynek igénye van erre a beteges uszításra, de úgy látszik, ez kis hazánkban soha nem volt probléma...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.