2020. augusztus 8., szombat

HAGYJUK MÁR EZT A FOLYAMATOS HAZUDOZÁST, VIKTOR

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2020.08.06.


Szép estét mindenkinek! Ma megint igen erős interjút adott Orbán Viktor a közrádiónak, amelyben elmondta, hogy úgy neveltem a lányaimat, hogy a saját lábukon meg tudjanak állni, mert szép dolog, hogy van mellettük egy férfi, de azokra nem lehet mindig számítani. Hát mégis mi a büdös francról beszél a drága miniszterelnök? Ki áll a saját lábán az Orbán családban? Teljesen komolyan érdekelne a dolog. Ráhel egészen biztosan nem, hiszen már ezidáig is több milliárd forint közpénzbe került az, hogy eljusson oda, ahol épp tart. Azt mondjuk nem tudom, hol van, de a lényeg, hogy az apjának köszönheti mindazt, amiért soha nem kellett megdolgoznia. Megkap mindent, amit kér sőt, még annál jóval többet is. Tiborcz kitömése szintén Orbán érdeke volt, annak az égvilágon semmi köze nem volt Orbán vejének tehetségéhez, ilyennel ugyanis nem rendelkezik.

Az Orbán-család – tisztelet a kivételnek, már ha van ilyen – az adófizetők pénzéből él, és építi karrierjét. Megszoktuk már persze, hogy Orbán napja minden percében hazudik, de ezt a sajátlábas dolgot igazán elengedhetné már végre, hiszen szerintem már a hívei sem nagyon hiszik ezt el. Legközelebb mi lesz a reggeli program? Bejelenti, hogy Mészáros Lőrinc nem az ő segedelmének köszönhetően vált az ország leggazdagabb emberévé, hanem igenis zseniális tudásának köszönhetően? Esetleg Kósa Lajost és a drága édesanyját emeli ki, mint zseniális üzletembereket, akik saját lábon állnak? A kormánytagok közül most hirtelen egyetlen embert sem tudnék kiemelni, aki saját erőből jutott el oda, ahol most van. Milliomossá válni normál esetben nem egyszerű, és politikai kapcsolatok nélkül keserves meló. Amennyiben valaki viszont a politikai kapcsolatai okán tollasodik meg, úgy korrupcióról beszélünk, ami normál esetben egy börtönnel büntetendő cselekmény.

Voltak és vannak is olyan üzletemberek idehaza, akik saját maguk építették fel birodalmukat, azonban ez igen ritka. Pláne mostanában, amikor ha valaki ügyesen csinál valamit, és elér egy bizonyos árbevételt, akkor a kormány – pontosabban Mészáros – azonnal lecsap a cégre és visszautasíthatatlan ajánlatot tesz. Hány és hány ilyen cég került már a kormány kezére, ezzel valóban tehetséges üzletembereket kisemmizve, vagy elzavarva az országból? Aki itt ma valóban a saját lábán áll, annak köze nincs a hazai politikához, hiszen ott mindenki korrumpálható. De ne is foglalkozzunk bővebben ezzel az átlátszó hazugsággal, nézzük inkább, mi folyik Veszprémben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.