2020. október 6., kedd

NAGY OCSMÁNYSÁGOK KIS HAZÁJA

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: HORN ANNA
2020.10.05.


Még be sem indult hivatalosan a 2022-es választási kampány – hajrá, ellenzéki összefogás! – csak a tíz éve masírozó kombájn (Hofi) halad tovább a maga útján. Tarol, maga alá akar gyűrni mindent és mindenkit.

Soros, Gyurcsány, Brüsszel, migránsok, romák, hajléktalanok és egyéb nem kívánatos elemek mellé mostanság fidesznyikék találtak egy következő ellenséget. A MÁSOKAT.

Nem részletezem, hetek óta ettől visszhangzik Magyarországon minden, mostanra már óriásplakát is hirdeti, hogy a gyerekeinket kell megvédeni a MÁSOKTÓL. Lejárt az őket megenni akaró migráns-lemez, öt év alatt, mivel egy darab élő menekültet sem látott a magyar lakosság 99 százaléka. Most másra kell építkezni. Más nemi identitású ismerőse, rokona bárkinek lehet, ez ütősebb kártyának tűnik.

Pont olyan ocsmány, mint a nem-keresztények elleni uszítás, mint a szíriai szétbombázott településekről érkezők segítségkérésére való állami reagálás, mint a fedél nélküliek pénzbírságolása.

Mindegyiknek az a lényege, hogy OSZD MEG ÉS URALKODJ.

Szíts ellentétet az alattvalóid között. Mondd el sokszor, hogy a roma lusta szarházi, a migráns nagymamákat fog megerőszakolni, az Unió, alias Brüsszel, nagy nemzetünk ellen tör (milliárdos támogatások formájában), próbáld lejáratni a volt mecénásodat, és azokat, akik nem úgy gondolkodnak, ahogy elvárod vagy parancsolnád– a történelem során sokszor találkoztunk már ezzel a huszárvágással. Na jó, nem huszár, mert azok rendes harcosok voltak, nem fantom vagy kreált ellenfelekkel szálltak küzdelembe. És éppen a történelem bizonyította be, hogy nincs helyük közöttünk – hosszú távon – az ilyen elmebeteg vezetőknek. Sem egy ország, sem akár egy kis magáncég vezetésében.

Miért működik mégis, legalább egy ideig?
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.