2021. február 14., vasárnap

VARGA JUDIT MONDJON LE A NER NORMÁI SZERINT, MAGÁNÉLETHEZ VALÓ JOG CSAK LIBERÁLIS JOGÁLLAMBAN LÉTEZIK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.02.14.


Megírták a lapok, hogy Varga Judit válik, sőt az igazságügyi miniszter feltételezett magánkapcsolatairól szóló pletykák hónapokkal ezelőtt eljutottak Floridáig, ami azt jelenti, hogy Pesten nyilt titok lehet. Erre is azt mondanánk, amit Szájer József nemi életére, hogy magánügy, amely a magánélethez való jog védelme alá tartozik, senkinek semmi köze hozzá. Ha nem lenne ez a megbélyegző, kirekesztő, gusztustalan, hamis, képmutató és farizeus álkeresztény propaganda. Ha elismernék minden ember magánélethez, szabad választáshoz való emberi jogát, akkor ez nekik is magánügyük lenne. Így azonban nem az.

Mert ilyenkor – egyébként cseppet sem örvendezve és nem kárörömmel, mert minden ilyen eset nagy fájdalmakkal jár, különösen, ha gyerekek is vannak – megemlékeznek az emberek arról, hogy ezek fogják be a szájukat, “ne pofázzanak bele” abba, hogy ki, mikor, kivel és hogyan szereti egymást, hogyan házasodik, mi a család, mert nem áll jól nekik a képmutatás. Ilyenkor kiderül, hogy ez mégiscsak magánügy, mert a Varga Judit és Magyar Péter házaspár azt kéri, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket, s ne avatkozzon senki a privát szférájukba.

Igen, ilyenkor van privátszféra? Másoknak pedig hallgatni és nézni kell a hazug és hamis családmodellről szóló ótvaros hazugságaikat, az idilli képeket? Máskor megmondják, hogy férfi az apa és nő az anya, a gravitáció miatt a tárgyak föntről lefelé hullanak, hogy a mintaszerű keresztény családmodell által utcára hajított gyerekeket se fogadhassa örökbe olyan pár, amely szeretné, és megtehetné, ha az álkeresztény rezsim nem avatkozna a privát szférájukba. De Magyarországon a heteroszexuális párok és családok sem érezhetik magukat biztonságban, mert jön a “Balognénak” becézett Novák Katalin, és megmondja, mi a keresztény család.

Miközben Semjén szakállas pap bácsijai rontják meg a gyerekeket a templomokban, amit nagy erőkkel eltussolnak, majd a közben felnőtt áldozatot üldözik és megbélyegzik. Ereszcsatornán ereszkedik le az Extasy-tablettákkal megtömött hátizsákjában, melegpartiról menekülve a homofób alaptörvény szerzője. Elvált a rendszer Goebbels-e, propagandaminisztere, az új csinibaba feleségével máris egy milliárdos korrupciós ügybe keveredve. Mialatt a régi felesége – nyilván a nagy tehetségével – szintén milliárdokat sibolt ki a közvagyonból, állami cégekből. Vessen magára az a tehetségtelen magyar vállalkozó, aki nem megy semmire. Ezek a “keresztény” minták és normák, ezek így keresztények, de az egyszerű ember az szégyellje magát, ha megiszik egy sört, és kívánság okáért ránéz egy nőre...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.