2021. március 16., kedd

SZLAZSÁNSZKY-ÜGY: NÉMETH SÁNDOR FAJELMÉLETE SZERINT “GÉNEKBEN ÖRÖKLŐDIK AZ ANTISZEMITIZMUS”

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.03.15.


Nagy bajban van Szlazsánszky Ferenc, az ATV Híradó főszerkesztője, akiről megírtuk, hogy a nagyapja nyilas vezető volt, ha igaz, amit a munkáltatója, a főnöke és lelkipásztora, Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze az antiszemitizmus öröklődéséről mondott. Németh Sándor ugyanis egy 2009. június 14-i prédikációjában azt mondta, hogy az antiszemitizmus a génekben öröklődik. Németh Sándor, aki már azt is mondta, hogy “Hitler nem volt nacionalista, hanem szocialista volt”, ezzel fajelméletet hirdetett meg, amit saját elmondása szerint a Bibliából olvasott ki.

Ezért Szlazsánszky Ferencnek vagy azzal kell szembenéznie, hogy ott van a génjeiben az antiszemitizmus, amelyet a nyilasok közt tevékenykedő nagyapjától a génjeiben örökölt, vagy azzal, hogy Németh Sándor egy hozzá nem értő sarlatán, hamis bibliatanító, aki ugyanolyan fajeméletet hirdet, mint a nyilas nagyapja, csak fordítva. A náci fajelmélet alapján a Dunába lövöldözték az áldozataikat, s hatmillió zsidót öltek meg a nácik. Szlazsánszky vagy elhiszi, hogy Németh Sándor “Isten embere”, aki tévedhetetlen, mert mindig Isten szól belőle, vagy belátja, hogy ez hazugság, Németh nem “Isten embere”, hanem műveletlen és teológiailag képzetlen szélhámos, aki a nácikhoz hasonló fajelméletet hirdet. Választhat.

Németh Sándor a génekben örökölhető antizemitizmus elméletét a bibliai Hámán történetéből vezette le. Azt állította, hogy mivel az amálekiták “a Közel-Kelet egyik leginkább antiszemita népe”, Hámán pedig az amálekiták királyának, “Agágnak leszármazottja, ez mutatja, hogy évszázadokon keresztül a génekben hordozta ez a családfa az antiszemitizmust és az istenellenességet. Hámán története tehát példa arra, hogy az antiszemitizmus örökölhető”. Ha az antiszemitizmus örökölhető, akkor más is. Ha a génekben van minden programozva, akkor Németh közvetve a zsidókkal szembeni fajelméletnek is hitelt ad...

Itt hallható Németh Sándor fajelmélete az antiszemitizmus génekben való öröklődéséről 1 óra 18 perctől:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.