2021. július 20., kedd

SZÁRNYALJ, PEGASUS! - KÁBÉ A LEGFONTOSABB CIKKEK A 444-EN MA REGGEL

444.HU
Szerző: UJ PÉTER
2021.07.20.



Magyar siker jóember! A világ legfejlettebb kémszoftverja! Szárnyaló, kíváncsi, fülelős reggeli indítás.

Az olvasóknak jó reggelt, az Őrnagy Úrnak jó hallgatózást! Itt a reggeli miújság.

Lehallgatózás, lehallgatózás és lehallgatózás. A mobiltelefonokról szinte minden adatot lelopni képes izraeli kémszoftverrel figyeltek meg világszerte újságírókat, politikusokat. Magyar politikusok, vállalkozók, újságírók is vannak a listán, természetesen csak olyanok, akikre a kormány valamilyen konfliktusforrásként vagy potenciális veszélyként tekint.

Az elmúlt évek legnagyobb közéleti botránya tovább veri a hullámokat, gyakorlatilag az egész világsajtóban, kivéve persze a magyar kormánymédiát, ott továbbra is a gyerekeket megbuzító amerikai perverzekről, az elmebeteg, dugógyártó, autósüldöző Karácsonyról és persze a végtelen kiterjedésű migránsveszélyről értesülhet a művelt közönség.

KÁBÉ A LEGFONTOSABBAK KEDD REGGEL:

Czukor, a kommunista ügynökből lett bizalmi Fidesz-kém Orbán megbízottjaként tárgyalt Netanjahuval, hetekre rá magyar telefonszámokat vett célba a Pegasus.

Megszólalnak az újságírók, akiket egyébként a 444-en közölt cikkek miatt vehettek föl a megfigyeltek listájára, illetve a belga CEU-s diák, akit őrizetbe vettek egy ellenzéki tüntetésen, és hatóság elleni erőszakkal vádoltak, mint kiderült, teljesen alaptalanul.

Pegasus, a szárnyas trójai faló: az IOS és az Android réseit kihasználva, még a titkosítva kommunikáló appok (Signal, WhatsApp) adatait is könnyedén ellopja a világ legfejlettebb és minden idők leghatékonyabb kémszoftvere...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.