2021. augusztus 13., péntek

ORBÁN SZAGA

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2021.08.13.


Egyik kedvenc lapjának, amelyikkel az erkélyen szokott fotózkodni, a Nemzeti Sportnak adott ömlengést a kedves vezető, hogy péntek lévén ne maradjunk a bölcsességei nélkül, ha már a kossuthos felszopás máma elmaradt. A sportban legalább annyira otthon van a doktorminiszter, mint a préshurka rejtelmeiben, és ez a szöveg, amit a lap elénk tárt, megmutatta Orbán világának egy másik oldalát, ami azonban ugyanolyan, mint az összes többi. Menthetetlen a mókus, ahogyan belemerevedett a kipcsak értékekbe, amelyek azonban köszönő viszonyban sincsenek a mai korral. Orbánnak avas szaga van, mint a spájzban felejtett szalonnának, és az íze is olyan lehet, ezért nem eszik meg a medvék.

Olimpiázott a kedves vezető a talmi sikerektől eltelve, és elsőként a macsó énje jött elő, hogy úgy ne mondjuk, a vak komondor oldala, amikor afölött örvendezett, hogy végre férfiak is nyertek aranyat. Mert, mint bánatosan kifejtette, Rióban egy kivétellel csak női első helyezettünk volt, ami nem az igazi, hogy miért, azt kérdezzék meg őméltóságától. Már ebben is minden benne, van, hogy ez az alak a falusi párttitkárságnál magasabb hivatalra alkalmatlan – erre is kis jóindulattal –, amit ezután delirál, az azonban mindenen túltesz. Nem is tudom a feelinget mihez hasonlítani, az ötvenes évek texasi kertvárosától a kakastollas magyar faluig minden benne van, de leginkább Kövér bajusza.

Azt mondja ez a rosszember, hogy: „Annyi kihívás éri a modern korban a férfiak világát, a férfias erények nincsenek megbecsülve, a fizikum, a családért való felelősség, a gondoskodáshoz szükséges lelki és fizikai erő tisztelete szinte eltűnt a világból. A férfiembert meg ez hajtja..” – Én nem tudom, korunkban a fizikai erőre mi szükség a családról való gondoskodáshoz, lévén, nem kell mamutra vadászni, hogy etessük a szeretteinket, ezen túl, ha magamba nézek, engemet sok minden hajt, de az ilyesmik nem nagyon, akkor tehát buzi vagyok. Hogy Orbán beteg személyiség, azt tudtuk eddig is, de azért pofán veri az embert, amikor napra nap tudja fokozni, és az örömöknek soha nincsen vége...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.