2021. november 23., kedd

VARGA MIHÁLY SAJÁT DOLGOZÓSZOBÁJÁBAN AVATOTT FEL EGY MÁTÉSZALKA MELLETTI FECSKENDŐGYÁRAT, MIUTÁN MEGTEKINTETT EGY KAMU VIDEÓT A NEM MŰKÖDŐ ÜZEMRŐL A GYÁR TULAJDONOSÁVAL

FACEBOOK/HADHAZYAKOS/
Szerző: HADHÁZY ÁKOS
2021.11.23.


Akár nevethetnénk is azon, hogy Varga Mihály SAJÁT DOLGOZÓSZOBÁJÁBAN AVATOTT FEL EGY MÁTÉSZALKA MELLETTI FECSKENDŐGYÁRAT, miután megtekintett egy kamu videót a nem működő üzemről a gyár tulajdonosával (aki korábban már eltüntetett sok milliárd, geotermikus erőművekre adott állami támogatást). Egy tábla előtt vágtak át egy szalagot a szobában... Az azonban nem vicces, hogy a szalagátvágás még áprilisban megtörtént, de a gyárban jelenleg SEMMILYEN TERMELÉS NEM FOLYIK!
Végképp nem nevetünk, ha tudjuk az alábbiakat:
- A cég 1,5 MILLIÁRD FORINT TÁMOGATÁST kapott az Önök pénzéből.
- UGYANEZ A CÉG 2 milliárdos támogatásból NEM ÉPÍTETT geotermikus erőművet Mosonmagyaróváron, 5 milliárd EU-s pénzből NEM ÉPÍTETT geotermikus erőművet Battonyán és 400 millió EU-s támogatásból nem épített geotermikus fűtőművet Kiskunhalason.
- A miniszter urat rútul becsapták: a gondosan összevágott, közeli snittekből álló filmen dolgozik ugyan néhány gép, DE A KÉRDÉSES ÜZEMBEN VALÓJÁBAN SEMMILYEN TERMELÉS NEM FOLYIK.
- Erről személyesen győződtem meg a Mátészalka melletti Kocsordon. Az „üzemben” a portáson kívül két embert találtam, szemmel láthatóan SEMMILYEN TERMELÉS NEM FOLYT. A kaput zárva találtuk, de a készséges portás beengedett. Az üzemcsarnokban ott voltak a videón látszó gépek, de nem működtek és alapanyagoknak sem volt nyoma. Az egész üzemben két ember tartózkodott, nem örültek nekem, az egyikük el akarta venni a telefonomat. Pedig csak be akartam számolni az örömhírről, hogy a másfél milliárd forint az adófizetők pénzéből milyen jó helyre ment.
- Ha jobban megnézzük, a propagandavideón is látszik, hogy az átadott gyár áprilisban sem működött. Egy-egy felvillanó snittből látjuk, hogy néhány gép valóban van ott, de alapanyag, végtermék, munkások nélkül
- Mátészalkán sincsen még működő gyár, csak egy nagy csarnok áll félkészen. Ott megjelent a tulajdonos is, akit végre kérdezhettem a geotermikus erőművekről is (a szürreális beszélgetést rövidesen be fogom mutatni).
- Az egész beruházás értelmét megkérdőjelezi, hogy röviddel ezelőtt einstandolták, majd hagyták tönkremenni az ugyanilyen orvosi eszközöket magas minőséggel gyártó Dispomedicor Zrt. gyárát:
Majd 1,5 milliárdot adnak egy svindler cégnek, hogy csináljon egy ugyanilyet...
Varga Mihály posztja itt:
A kamu videó a kamu gyárról pedig itt:
A geotermikus szellem erőművekről a HVG cikkében olvashat:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.