2022. április 11., hétfő

BIZTOSÍTÁSSAL IS KÉSZÜLJÜNK A BRINGÁS SZEZONRA! - A JÓ IDŐ MEGHOZZA A KERÉKPÁRRAL ÉS ROLLERREL KÖZLEKEDŐK KEDVÉT

AZ ÉN PÉNZEM
Szerző: Az Én Pénzem
2022.04.11.


A jó idő beköszöntével tömegével pattannak kerékpárra az emberek, és megugrik a rollerrel közlekedők száma is. A szezonra érdemes biztosítással is felkészülni. A speciálisan bicikliseknek és rollereseknek szóló hello Bringás biztosítással nemcsak a kétkerekűt óvhatjuk meg, hanem köthetünk felelősség- és balesetbiztosítást is. Mindezt akár egy appon keresztül.


Egyre többen használják a téli időszakban is a kerékpárjukat, tömegek azonban csak a bringás szezon elindulásával pattannak nyeregbe. Tavasszal érdemes műszakilag felkészíteni a biciklit a közlekedésre (lásd a képet erről!), és nem árt a kerékpár védelméről és a saját biztonságunkról is gondoskodni.

Kifejezetten a fiataloknak és a digitális térben otthonosan mozgóknak indította el a Posta Biztosító a hello Bringás biciklis biztosításokat 5 évvel ezelőtt, amelyek csak mobilapplikáción vagy internetes elérésen keresztül köthetőek. Azóta jelentősen megnőtt a kerékpározás népszerűsége, a koronavírus-járvány pedig kifejezetten a kerékpáros közlekedés fellendülését hozta magával.

A magyar fejlesztésű applikációval nemcsak lopás vagy elemi kár esetén fizető vagyonbiztosítást köthetünk a kerékpárunkra, de a parkolásnál feltöltött fotó magasabb kártérítési összeghez segít hozzá. Felelősségbiztosítást és balesetbiztosítást is köthetünk, emellett a bringások életét megkönnyítő szolgáltatásokat is kapunk a hello Bringás applikációban...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.