2022. július 20., szerda

HA AZ EURÓPAI PARLAMENT ELLENŐRIZNI MERI AZ ORBÁN-REZSIMET, AKKOR FEL KELL OSZLATNI

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2022.07.19.


Az ellenzék legnagyobb bűne az, hogy miután résztvesz egy előzetesen elcsalt, egyenlőtlen feltételek mellett zajló választáson, majd begyűjti az előre beállított kétharmados vereségét, bevonulnak a parlamentbe, ahol egy demokratikusnak látszó színjáték keretében legitimálják a rendszert, az önkényuralmi törvényhozást, amely egy diktátor önkényeskedéseinek és törvénytelenségeinek adja a törvényesség hamis látszatát. Egyebek mellett Orbán európai szemétkedései mögé állítják azt a hamis látszatot, hogy ezt nem egy diktátor, hanem a magyar parlament akarja.

Orbán utána erre hivatkozva állítja az Európai Unióban, hogy ő nem tehet mást, meg van kötve a keze, ugyanis a “magyar parlament” által hozott határozat őt kötelezi, ez pedig a magyar nép akarata. A magyar népnek ehhez semmi köze, a “magyar parlamentnek” is csak annyi, hogy a csaló választáson létrehozott mindenkori kétharmados többség parancsba kapja, hogy szavazza meg, amit Orbán akar, és ehhez adja a törvényesség és a demokratikus eljárás hamis látszatát az ellenzék.

Ez az arcátlanság már odáig tart, hogy a “magyar parlament” megszavazza, hogy szűnjön meg az Európai Parlament, amely az európai demokrácia egyik kulcsa, mert az ellenőrzi és kritizálja Orbán fasiszta rendszerét. Ehelyett legyen egy olyan európai parlament, ahova Orbán delegál embereket, akik mindenben vétójoggal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy nem születhet semmilyen döntés Orbán akarata és támogatása nélkül Európában. A magyar fasiszta diktatúra, a jogállamiság totális lebontása pedig nem kritizálható és nem szankcionálható.

Angela merkel bűne és az EU többi tagországának bűnös engedékenysége, hogy Európa első fasiszta államának diktátora már olyan arcátlan, hogy nyíltan az európai demokrácia, a jogállamiság ellen támad, és a magyar fasiszta diktatúra normáit és kontrollját kiterjesztené az európai intézményekre is. Nem az Európai Parlament kontrollálná Magyarországot, a magyar diktatúrát, hanem Magyarország és a fasiszta magyar állam kontrollálná az Európai Parlamentet. Mindezt a “magyar parlament” írja elő saját diktátorának, hogy ezt kell képviselnie, nem tehet mást...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.