2022. augusztus 6., szombat

UNDORÍTÓ, OCSMÁNY ÉS HAZUG BESZÉDET MONDOTT ORBÁN DALLASBAN, A LEGFONTOSABBAT ELHALLGATTA AZ AMERIKAIAK ELŐL

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2022.08.05.


Kevés hazugabb, aljasabb és mocskosabb beszédet hallhatott egy magyar ember, aki még az igazságot is ismeri, mint amit Orbán a republikánus párt konferenciáján (Conservative Political Action Conference, CPAC) előadott. Egy olyan ember magasztalta a magyarok szabadságszeretetét, aki az orosz megszállás és a negyvenéves kommunista diktatúra után elnyert szabadságot felszámolta, az országot újra orosz gyarmattá tette, és fasiszta diktatúrát épített fel. Magyarországon a legalapvetőbb szabadságjogok sem érvényesülnek, a parlamentben még vizsgálóbizottság sem alakulhat.

Olyan ember dicsekedett a győzelmeivel, aki 2010 óta nem mert egyetlen szabad, tisztességes és egyenlő feltételekkel rendezett választást megtartani. Akinek valódi kérdéseket sem lehet feltenni, aki az ellenzéket megfosztotta minden eszközétől és jogától. A szabad sajtót felszámolta, a legnagyobb napilapot kivégezte, a média 80 százalékát a közpénzen üzemeltetett állami propagandagyár tölti meg. Orbán úgy aratja a győzelmeit, hogy az ellenfeleit megkötözi, az eszközeiket elveszi, a jogaiktól megfosztja őket. Az ilyen egyenlőtlen versenyeket szereti Orbán, itt szeret győzni.

Messziről jött ember azt mond, amit akar, de azért Magyarország nem az űrben van. Ennyire még egy Tucker Carlson-hazugságokon élő amerikai sem lehet tájékozatlan, hogy ezt a sok hazugságot megegye. Orbán úgy mutatta be Magyarországot, mint egy keresztényfasiszta utópisztikus államot, amelyben nincsenek buzik, hanem macsók vannak, mint amilyen ő, ahol a keresztény család él és virul, mindenki tudja, hol a helye. Feudális családmodellben él mindenki, Terike és a vakkomondor is boldog, pénz számolva, asszony verve jó (az Orbán-családban ezt különösen betartják).

Olyan képet rajzolt az amerikaiak elé, mintha a magyar nők, asszonyok a Chuck Norris-típusú macsó férjeik alárendeltjei, kiszolgálói lennének, akiket nem fertőzött meg a genderidológia, akiket nem rontott meg a feminizmus, a női egyenjogúság, akik még tudják, hogy az asszonynak hol van a helye, mi a szerepe, és a feleségnek kuss van. Mint az Orbán-családban. Majd ezek után Orbán azt mondta a jelenlevő férfiaknak, hogy „ha még nem nősek, azt javaslom, azonnal keressenek egy magyar feleséget.” Nyilván, mert az tudja, hol a helye, az anya nő, az apa férfi, és pofa be.

Ilyen lealacsonyító, megalázó módon magyar nőkről még nem beszéltek, mint ez az idomtalan, férfiatlan elhízott disznó, aki úgy beszélt a magyar nőkről, mintha a tulajdonai lennének, s eszközei a férfiaknak. Orbán kiárusította a magyar asszonyokat. Ha olyan feleséget akarnak, akinek pofa be van, aki a férfi alárendeltje, akkor vegyenek maguknak magyar feleséget. A “kereszténységével” hencegő Orbán ennél ocsmányabbul már csak a homoszexuális és transzgender magyarokról beszélt, amikor az amerikaiaknak is azt ajánlotta, hogy “kevesebb nőimitátort, és több Chuck Norrist”...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.