2015. október 31., szombat

ORBÁN VEZÉR RETTEG

VARÁNUSZ BLOG
Szerző: Fabius


skull.jpgFénylő Csillagunk misét celebrált a minap híveinek. Ők meg ültek ott Batthyány körös professzorostól, itták szavait meg tátott szájjal csodálkoztak az elméjét gyötrő látomások kivetítésén. A főni formában volt, naná, nehéz annak ellenállni, mikor a hallgatóság szájsárkából diszkrét nyálpatak indul a "formálódó gondolat" hallatára is. Bennfentesnek érezhették magukat, elvégre nem egy világpolitikát olvasni próbáló Nógrádi, hanem az arra - szerintük - hatással lévő Orbán osztotta meg velük azt, amit még ki sem talált rendesen. 
Rákkenroll, bébi!!! - gondolta Viktor és a húrok közé csapott.
Összeesküdtek mind! - rikkantotta, majd fel is sorolta egyesével: a világ baloldala úgy általában, az európai vezetők egy része, a humanitárius szervezetekben aktivista civilek egésze, az illuminátusok, a szabadkőművesek, a világpolgárok titkos szövetsége meg a sorosgyörgy. Oszt' el akarják veszejteni Ejrópát. Úgy bizony. Meg zárójelbe akarják tenni a nemzetállamokat. Esetleg szögletes zárójelbe, ez még nem eldöntött, de hogy soros koponyájáról mintázták zászlajukra a Jolly Rogert az tuti!!

1 megjegyzés:

  1. Van miért rettegnie:

    Orbánt a közpénzből sikkasztott felcsúti futballstadionért, a milliárdos állami pénzeket bezsebelő futball-akadémiáért azonnal előzetes letartóztatásba kellene helyezni, és bíróság elé kellene állítani. Ez csak azért nem történik meg, mert Magyarországon megszűnt a hatalmi ágak szétválasztása, a fékek és ellensúlyok rendszere, valamint a független igazságszolgáltatás. Orbán pártkatonái ülnek az ügyészség, a bíróságok, a számvevőszék, az adóhivatal és az alkotmánybíróság székeiben. Ez egy önkényurami rendszer, amelyben egyetlen ember kezében összpontosul a törvényhozói, a bírói és a végrehajtó hatalom. Kezében tartja az állami médiát és a sajtó legnagyobb részét. Eltörölte a demokratikus Alkotmányt, és pártja ideológiáját tükröző, törvénytelen és illegitim alaptörvényt hozott létre. Orbán a törvények felett áll, még saját államcsínnyel létrehozott alaptörvényének sem rendeli alá magát...

    AN: Orbán börtönben végzi

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.