2015. december 4., péntek

A CÁR, A SZULTÁN ÉS A CSÁSZÁR

NEMGOGOL BLOG

Szerző: Toadwart66


Putyin dzsúdózik, Erdoğan és Orbán futballozik. Mindhárom ilyen vagy olyan elnök megveti és gyűlöli a demokráciát. Ebben többek között közrejátszhat az a praktikus tapasztalatuk is, hogy ezek a dicső, lánglelkű és rettenthetetlen  férfiak a demokráciának köszönhetik a hatalmukat. Tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy ez bizonyos esetekben milyen alattomos fenyegetést jelenthet a jól megérdemelt uralmukra. Esetleg váratlanul felbukkanhat valahonnan egy másik dicső, lánglelkű és rettenthetetlen férfiú.
Orbán ráadásul - Soros György sötét és istentelen machinációi miatt - megalázó módon még ellenzékbe is kényszerült 8 nyomorúságos évre. Erdoğan pedig a legnagyobb rémületére, pár pillanatra elvesztette az egyensúlyát és az abszolút többségét.
Ha a gyalázatos Soros Györgynek nem sikerül az álnok terve, és rövid időn belül nem számolja fel az európai nemzetállamokat - a britek kivételével, mivel azok elvannak maguk között -, akkor elképzelhető, hogy hatalmas birodalmak újjászületésének lehetünk fakultatív módon lelkes szemtanúi, illetve szenvedő alanyai.
Putyin visszaszerezheti az Orosz, Erdoğan pedig  az Oszmán Birodalom dicsőségét. Orbán Viktorra vár az izgalmas feladat, hogy visszaállítsa Napóleon császárságát, úgy, hogy elődjével ellentétben,  menet közben, hatalmas önuralommal, tartózkodik Oroszország leigázásától. A császár már megvan, azon nem kell a fejünket törnünk. A császárság központja természetesen Felcsút lenne, mivel Párizs már nagyon elavult és tele van bevándorlókkal. Persze London is, de a britek jól elvannak ezzel...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.