2015. december 5., szombat

KICSIT MÁSKÉPPEN NÉZVE

HUPPA.HU - ELLENSZÉK
Szerző: Balogh József Lino


Trócsányi László igazságügyi miniszter éves gondolatmenete
(2015.május )
…” a cigányok felzárkóztatása teljesen kimerít minket. Az van, hogy a cigányok miatt kerültünk Európában szégyenpadra!" Ezzel szemben : amiért oda kerültünk, és ami láthatóan még csak ki se merítette nagyuraimékat, az a Balog Zoli általi szegregáció, a cigányok gyereknevelési támogatásának sorozatos megvonása, no meg marionettbábjuk, Farkas Flóri és bandája 23 éve tartó lopásai. A magyarországi cigányság 23-éve lóg rabláncon, a CKÖ-létrehozása – és annak kormányzati kirakatba helyezése – révén sikeresen távol tartva még a közélet perifériájától is.
(2015.október )
..”van rá esély, hogy a romák Szíriában harcolnak a dzsihadisták vagy más szélsőséges csoport oldalán. Európa 12 milliós roma lakossága a radikálisok “célcsoportja lehet”….
Ezzel szemben : Szíriában eddig 23 Jobbikhoz köthető neonáci harcol az iszlám oldalán, kik közül néhányan már meg is haltak.
(2015.december.)
„…10-jogi érvet is fel tud hozni a menekült kvóta ellen, mely Magyarországra nézve arab áradatot jelent…A jogi norma hibában szenved, tartalma alapján kell megvizsgálni, és nem formailag” …
Ezzel szemben : mindössze 1300 menekültet kellene befogadnia Magyarországnak, de még az ellen is tiltakoznak. Kanada 25.000 menekült befogadásáról döntött. No comment.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.