2015. december 31., csütörtök

ORBÁN GYILKOS KUTYÁI

ÖRÜLÜNK, VINCENT?
Szerző:
2015.12.31.


Megsértenek és gyaláznak mindenkit, aki nem igazodik a mérhetetlenül nagyképű fővárosi ganéelithez. Ha valóban diktatúra lenne itt, Révész meg Dés teteme már rég az Andrássy – bocsánat, Népköztársaság – úti lámpavasakon lifegne. Egyetlen díszük, mint a mérget csepegtető árulóknak, a kolumbiai nyakkendő lenne. (Dippold Pál, Magyar Hírlap)

A kolumbiai nyakkendő ez.  Dés Mihályt pedig azért kellene brutálisan meggyilkolni, mert beszólt egyet a fanatikus neonyilas Dippold Pál gazdájának.

A kutyák közötti erősorrendet az ellenzékiek meggyilkolásáról szóló álmodozások alakítják. Dippold átvágná a torkukat és a nyelvüket kihúzná a vágáson.  Ha leírom, hogy ezért bizony agyonlőnék, akkor Balogh Ákos György, Orbán mandineres kutyája azonnal közszereplőnek nyilvánítana és újfent felhívná személyemre tenyésznácijai figyelmét (Baloghnak sikerült írásba adnia, hogy én, szemben Habony Árpáddal, közszereplő vagyok).

A 2016-os év Orbán kutyáiról szólt, a gyilkos kutyákról, akik már nem mernek ölni, mint a felmenőik, de azért a párszázezer vagy millió forintért bármikor bármit leírnak egy szíriai óvodásról.

ITT OLVASHATÓ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.