2016. január 25., hétfő

A TERRORTÜNTETÉS KUDARCÁRA

EURÓPA KÁVÉZÓ
Szerző: Európa Kávézó
2016.01.25.


A Kávézóban csendesen ültünk és vártuk, hogy mi lesz a MOMA által meghirdetett tüntetéssel. Nem akartunk előzetesen állást foglalni, nem akartunk a kákán is csomót kereső brigád szerepébe kényszerülni, de aggódtunk, és sajnos igazunk lett. Ez a rendezvény többet ártott, mint használt a demokratikus ellenzéknek.
Több baj is volt ezzel a demonstrációval. Az egyik, hogy nem így kellett volna meghirdetni.
Ha Bokros Lajos valóban szükségállapotot vizionál és aggódik az orbáni terror intézményesítése miatt, akkor nem meghirdet egyedül egy tüntetést, hanem megkeresi a többieket, hogy közös kiállást javasol.
Egyúttal szónokokat is hív a többi, az övénél jelentősebb támogatottságú párttól, megkeresi az éppen szervezkedő pedagógusokat, orvosokat, nem akarnak-e ők is megszólalni az ügyben. De Bokros nem így döntött.
Fura is volt, hogy egyre nagyobb nyomást próbáltak gyakorolni a két mérhető támogatottságú ellenzéki pártra, az MSZP-re és a DK-ra, hogy küldjék el tagjaikat, szimpatizánsaikat egy másik párt rendezvényére, ahol ők amúgy nem kapnak lehetőséget. A kisebbek deklarálták a támogatást, de mögöttük emberek nincsenek. 

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.