2016. január 31., vasárnap

ÁLTALÁNOS ZSIDÓ

BÁDOG BLOG
Szerző: Bayer Zsolt
2016.01.30.



Igen, most szóba kerül ez a Jüdische Allgemeine, vagyis az Általános Zsidó. Amúgy ez egy német lap, ami interjút készített Nemes Jeles Lászlóval, a Saul fia rendezőjével. Az interjút kéjes gyönyörrel szemlézte a 444.hu című ifjúsági népnevelde és korszellem, ami nem is csoda, hiszen az Általános Zsidó csupa olyan dologról adott hírt, ami a 444-nek szívügye, amit ő is pontosan ugyanígy gondol, ezáltal pedig megerősítést nyer belőle a súlyosan beteg lelke.
Az Általános Zsidó szerint Nemes Jeles László azt mondta, hogy:
„Meglep, amikor díjakat kapok. De untatnak is ezek. Időpocsékolásnak érzem őket. Felszínesek, értelmetlenek és ostobák az olyan rendezvények, mint a cannesi vagy a Los Angeles-i fesztivál. Csináltam egy filmet a holokauszt szörnyűségéről, ezen semmi ünnepelni való nincs. Az embereknek a filmről és történetéről kellene beszélniük, és nem Angelina Jolie ruhájának hosszáról”
Már ez is nagyon jól esett nekik, mert olyan nyegle, olyan nonkomformista, annyira nagyon laza és modern és polgárpukkasztó. De a lényeg csak ezután jön!
Mert az Általános Zsidó szerint Nemes Jeles László így folytatta:
„Arról is beszélt az interjúban, hogy szerinte Magyarország nem normális ország, sokan a legszívesebben újranyitnák a koncentrációs táborokat, és a múlt szörnyűségeit továbbra sem dolgozták fel a magyarok.” 
Na, hát ez a lényeg!

ITT OLVASHATÓ

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.