2016. január 31., vasárnap

HOZZÁNK SZEGŐDÖTT GYALÁZAT

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: rezeda
2016.01.31.


Mesélek mostan egy városról feleim abból az országból, amelyet magyarok laknak. Magyar disznók, Malvinok meg a Macska. Vagy már nem is igazán piros pöttyös valagú jószágok ők, ezt már – ha így zakatolnak tovább a dolgok a kisvasúti síneken, és tovább folyik a nemzeti kupleráj építése – az unokáik sem fogják megtudni, meglátni meg pláne, hogy soha.

Hogy szavaimat egymásba öltsem tehát. Ide, s tova itt, ahol a kurta malac túr, a leginkább ondolált farkú egyiknek teljesen elment az esze, sőt, ha jobban belegondolunk, soha nem is volt neki igazán. Így aztán Süvi, sőt, később egyenesen Napóleon vált belőle, hogy vinné el a Devla.

Történt egyszer, hogy Napóleon – mert elfeledte bevenni a gyógyszereit -, meg legfőképp azért, hogy a többieket, Bandit, Rózsit és legfőképpen a tyúkokat meg a birkákat teljesen meghülyítse, úgy döntött: elmeséli, bemágiázza az éretlen agyú alattvalók reszketeg lelkébe, hogy más, idegenben született disznók el akarják venni a Bandi munkáját, nem utolsó sorban pedig föl akarják robbogatni a tyúkokat, miután jól megerőszakolgatják őket a hátsó udvarban, meg a filézett melleiket fogdossák...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.