2016. január 31., vasárnap

"MI MÁR CSAK EGYSZER MEGYÜNK KI AZ UTCÁRA..." (SÁNDOR MÁRIA)

L. ALEX MONDOM A MAGAMÉT BLOGJA
Szerző: L. Alex mondom a magamét...
2016.01.30.


Amikor tavaly februárban megjelent az RTL klub kamerája előtt egy szorongó, feszült nővér és arról mesélt, milyen a magyar egészségügyben dolgozók élete és helyzete, azt lehet mondani egy ország együttérzését sikerült kivívnia.

Sándor Mária szavait azóta sem cáfolta senki, mint ahogy azt sem cáfolta senki az illetékesek közül, hogy a magyar egészségügy tulajdonképpen már összeomlott, csak a benne dolgozók lelkesedése tartja még mozgásban.
 
Vannak olyan ismerőseim, akik azt mondják, egy fecske nem csinál nyarat, semmi esélye Máriának!

Nem gondolom, hogy Sándor Mária nem félt, nem fél, de mindenkinek van az életében egy olyan pillanat, amikor ki kell állnia a hite mellett és dönteni kell, gerinccel vagy gerinc nélkül akar tovább élni!

Sándor Mária fekete ruhát húzott és úgy döntött tiltakozni fog a magyar egészségügyben kialakult áldatlan állapot miatt, tiltakozni fog a betegek és a munkatársak jogaiért. Sándor Mária egy olyan fecske, aki nem törődik a közmondással, eldöntötte, hogy „nyarat” csinál! Már nincs egyedül, vannak társai, társai, akik mellette állnak, akik nem akarnak tovább hallgatni!


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.