2016. február 2., kedd

KONYHA-POLITIZÁLÁS

A POLGÁRI KONZERVATÍV PÁRT BLOGJA
Szerző: Hidvégi Mihály
2016.02.01.


Lám-lám, zsendülő korom óta eltelt jó néhány esztendő, s ismét ott tartunk, ahol tartottunk a múlt század '60-as éveiben: a pedagógusoknak ismét meg akarja a felsőbb hatalom mondani, mit gondoljon a világról,  mit tanítson a rábízott gyerekeknek, meg akarja mondani szuverén felnőtt embereknek a tuttit. Nem csak a tanároknak, minden magyar emberbe sulykolja a kisajátított médián keresztül azt, ami az ő hatalmát fenntartja, fenntarthatja. 

Szóval én vállalom a konyha-politizálást. Azért, mert a nálunk magát (hatalmi) elitnek nevező réteg züllött, semmitérő, s engedtessék meg nekem ez a kinyilatkoztatás, elég sok híradót megnéztem már a hetvenes évektől a mai napig. Ugyanott vagyunk ma is, mint évtizedekkel ezelőtt, a hatalom ócsárolja a nyugatot, várja a megsemmisülését, miközben az ország éppolyan szegény, mint a szocializmus idején. Még hogy nem lehet kétszer ugyanabba a folyóba lépni!

Vállalom tehát a konyha-politizálást. Mert a mai politikusoknak nem lehet egy szavát elhinni (elnézést kérek mindjárt a kevés kivételtől) -, s kérem, ne tessék rajtam kemény szakszöveget számon kérni diagramokkal, kimutatásokkal. Magyarország egy ócska hely lett, kevés produktummal, ami létrejön annak is javarészét a nyugati multiknak köszönhetjük, miközben a magyar nép is dolgos, szorgalmas, de a keretek hiányosak, rosszak. Meg kell tehát változtatni s ezt már a politika nem tudja, ehhez a nép kell, konyha-politizálás kell! Te, meg te, meg te! Orbánnak és Gyurcsánynak pedig takarodnia kell a közéletből, új elitet kell kinevelni. Ám őket sem lehet magukra hagyni, mert az ember gyarló s ha nincs folytonos ellenőrzés, számonkérés, a demokrácia kiüresedik, akkor maradunk abban a mélységben, amiben vagyunk.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.