2016. február 10., szerda

KUTYÁBÓL NEM LESZ SZALÁMI

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu 
2016.02.09. 


A pedagógusok már megint a rossz végére kerültek a problémáknak, Viktor meg a hasát foghatja a röhögéstől.
Persze, ő ismeri a kuncsaftjait, nem is teketóriázott sokat, belekotort a zsebébe, kihalászott belőle egy marék tökmagot, Balog miniszter kezébe nyomta, majd ellátta jótanáccsal: szórd eléjül apránként, aztán majd meglátod, a hálától párás szemmel fogják a segged is kinyalni.
Most mondjam azt, hogy nem csalódott?
A pedagógusok letettek az asztalra egy huszonöt pontból álló követeléscsomagot, a hatalom bele se nézett, gyakorlatilag ellentételezésképpen a seggét tette a tárgyalóasztal mellett álló székekre, és lazán hülyét csinált belőlük.
Ígéreteken kívül nem adott semmit, de az égvilágon semmit, viszont a hét végére ígért tüntetést sikeresen szétverte, anélkül, hogy akár a TEK-et vagy a rendőrséget be kellett volna vetnie.
Hogy a követelés követelés lett volna, arról már szó sem esett, az alázatosan kérelmező pedagógusok vállát megveregették, jól van tanár úr, nem kell pánikolni, míg minket lát!
Itt van egy kártya, ezen lesz annyi pénz, ha elfogyna a kréta, majd tud venni!
Ezzel akkor az önálló gazdálkodásra vonatkozó részt ki is pipáltuk, ugyebár, majd később megmondjuk, hogy a kártyával hol vásárolhat, egyszerre maximum kétszáz forintért!
És ne feledje, ez azonnali intézkedés volt, mert mi ha problémát látunk, olyanok vagyunk, mint a hejderménű, azonnal odacsapunk, ahova köll.
Vagy az a munkásököl?

Mindegylófax, a lényeg az odacsapás. 

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.