2016. február 6., szombat

ORBÁN DIABOLIKUS JÁTSZMÁJA - CSAK SZÓLOK

REZEDA VILÁGA
Szerző: rezeda
2016.02.06.

Na, jó, ezúttal megengedő leszek, és nem fasisztázom le csípőből egyetlenünket, pedig mennyire, hogy megtehetném. Azt viszont senki emberfia nem veri ki a fejemből már sohasem, hogy hatalomépítése és koncentrálása, az ellenzék le-, oder bedarálása olyannyira hajaz az A. H. névre hallgató elsőáldozóéhoz, akárha tükör előtt folynának a történések röpke hetven-nyolcvan év eltolódással, csupán némi térbeli ugrással, amelyet bízvást nevezhetünk csodának, de diabolikus szublimációnak mindenképp.
Ide, helybe materializálódott nekünk valami időkapun át, teleportálódott úgymond a szépemlékű piktor, efelől csöppnyi kétségünk sincs immár. Persze ez nem most kezdődött, hanem a hajdanvolt cseresznyés József idején, aki akkoriban a Torgyán nevet nyerte el a keresztségben, és akkora maflást kapott szegény, hogy örökre benne rekedt csodaházának liftjében. Már csak elcseszett műsorokba jár celebkedni, és még ő járt jól, pedig a mezőgazdaság és immár a földek is oda. Viszont a szerepét böcsülettel eljátszotta, hatalomhoz segítette ezt a nyamvadtat.
Ám a tegnappal új szintre emelkedett az egész démoni játék. Azon csodálkozom csupán tágra nyílt szemekkel, hogy ezt rajtam kívül senki nem veszi észre, és nem visít vett malac módján. 

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.