2016. február 26., péntek

ORBÁN RÁHEL MÉG MÉSZÁROS LŐRINCNÉL S JOBBAN TELJESÍTHET

ÁTLÁTSZÓ - MUTYIMONDÓ
Szerző: mutyimondo
2016.02.26.


Ha van 3 perced:

Banki sikkasztásért tartóztatták le Kiss Szilárd üzlettársát
Február 23-án letartóztatták a nyíregyházi vállalkozó Sziky Gyulát, akinek a neve a Kiss Szilárdhoz köthető, keleti nyitással kapcsolatos ügyletekből lehet ismerős. Korábban azzal vádolták Szikyt, hogy egy takarékszövetkezet megkárosításában vett részt, ezúttal azonban 350 millió forintos banki sikkasztással vádolják. Az ügynek további három nyírségi gyanúsítottja is van. (HírösvényIndex)
Rogán szomszédja újabb tendert nyert
Csetényi Csaba cége, a Network 360 Kft. megnyerte a 335 milliós, uniós fejlesztések kampányával kapcsolatos pr-feladatokról szóló tendert. A Miniszterelnökség ismét hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárást folytatott le, melyet azzal indokoltak, hogy műszaki okok miatt a feladat elvégzésére egyedül egy cég alkalmas – Rogán szomszédjának a cége. (ÁtlátszóIndex)
Orbán Ráhel még Mészáros Lőrincnél is jobban teljesíthet
Mészáros Lőrinctől nem áll távol a felszámolás alatt lévő cégek felvásárlása, az egerszalóki Saliris Hotel megszerzésénél is az ő neve merült fel. Egy ideje viszont úgy tudják a helyiek, hogy a biztos befutó a miniszterelnök lánya lesz, aki egyébként részt vett nemrég egy zártkörű, turizmus fejlesztésével kapcsolatos eseményen – persze csak mint „külföldön tanuló fiatal”. (Hír24)
Mészáros Lőrinc többezer hektárnyi földdel lett még gazdagabb
Mészáros Lőrinc és felesége februárban megvásárolták a Talentis Zrt.-t, melynek korábbi tulajdonosa Kenyeres Sándor ingatlanmilliárdos, aki mellesleg dubaji lakcímen él jelenleg. A cég tulajdonában áll a Herceghalmi Kísérleti Gazdaság is, melynek tőkéje és árbevétele tavaly több mint egymilliárd forint volt. (Átlátszó)

ITT OLVASHATÓ



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.