2016. március 23., szerda

JÓL SZERVEZETT BŰNÖZÉS

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwaart66
2016.03.23.


„Nem szórakozott sokat a parlament költségvetési bizottsága: húszpercnyi vitatkozgatást követően át is engedték változatlan formában Lázár János elképesztő ötletét, aminek értelmében Orbán Viktor mostantól bármilyen költésről rendelkezhet saját hatáskörben: meg sem kell szavaztatnia a parlamenttel a kiadásokat, elég egy rendeletet meghozni, a költségvetésbe meg majd utólag megteremtik rá a forrásokat.”
 
 
Özv. Bürök Jenőné
Budapest 1111
Pimpó vezér utca 10.


Tisztelt Bürök néni!
 
Értesítjük, hogy a 2016. április 21-én (csütörtökön), valamikor a délelőtt folyamán ki fogjuk rabolni az ön lakását.
 
Hogy a tervezett munkálatokat minél gyorsabban és gördülékenyebben el tudjuk végezni, kérjük a szíves együttműködését. Ez legfőképpen az ön érdeke, mivel így több, teljesen felesleges kellemetlenségtől kímélheti meg magát. Természetesen mi is mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne okozzunk túlzottan nagy kényelmetlenséget önnek. Valószínűleg el tetszik tudni képzelni, hogy milyen felfordulást tud okozni egy lakás szakszerű kirablása. Szeretnénk ezt a legjobb tudásunk szerint elkerülni, és csak a legszükségesebb mértékben felforgatni Bürök néni meghitt otthonát.
 
Tisztában vagyunk az ön anyagi helyzetével, így bőségesen elegendő, ha 200.000 forintnyi készpénzt kikészít nekünk valami jól látható helyre, hogy ne kelljen sokáig keresgélnünk és szétdobálnunk a személyes holmijait. Úgy véljük, ez az összeg teljesen méltányos és az ön jövedelmével arányos. 200.000 forint alatt nem szoktunk kiszállni, ezt ön is megértheti...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.