2016. március 23., szerda

MAD MAX ÉS A SOK KICSI DARTH VADER

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.03.23.


A kutya se ugatott utánunk, egyszerűen nem voltunk fenn a terrorizmus világtérképén.
Itt nem volt kire lőni, nem volt mit felrobbantgatni, de ha mégis, akkor az a szervezett bűnözéshez kötődött, mint amikor felrobbantották Szájer üres lakásának küszöbét vagy Torgyán kukáját, hogy a Parlament használaton kívüli kapujáról ne is essék szó.
Mikor szitává lőtték a Vico tulajdonosát, Fenyő Jánost, azt se tekinthetjük klasszikus terrorcselekménynek, az a korai kapitalizmus diszkrét bájának egyik első megnyilvánulása volt, üzleti leszámolás bérgyilkosokkal.

De ez a te életed közvetlenül és szándékosan nem veszélyeztette, legalábbis nem voltál célpont.
A terrorizmusnak viszont te is célpontja vagy, mert véres hullád riadalmat és félelmet kelt, és éppen ez a terroristák célja...


...Ha valaki azt hiszi, hogy a TEK jelmezbálba készülő, Darth Vadernek öltöztetett harcosai azzal, hogy riogatják a főváros népét, meg fognak tudni védeni minket az erőszaktól - téved.
Ezen a problémán nem segít a kardcsörtetés, az égig érő pengéskerítés, ezen a problémán csak az segít, ha sikerül véget vetni a háborúnak, és sikerül felszámolni a háború ideológiai hátországát, és a menekültek végre biztonságban hazamehetnek.
Ha ezt nem sikerül elérni, az unokáink unokái is szögesdrótok mögött ücsörögve fogják várni, míg ez a kettéfűrészelt Mad Max ostoba háborúját vívja.
Minél erőszakosabban lép fel, annál több indokot szolgáltat ellenünk irtányuló támadásokra.

Nem hinném, hogy ez kell nekünk.


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.