2016. március 14., hétfő

SEMMI NEM OLYAN EGYSZERŰ ÉS EGYÉRTELMŰ, MINT SZERETNÉNK

LELKIZÓNA BLOG
Szerző: Éva28
2016.03.14.


Általában úgy működünk mi emberek, hogy vagy fenntartások nélkül elhisszük amit hallunk, vagy megpróbálunk utánajárni és az eszünket is használni. Netán olvasni. Most itt lesz rá lehetőség.

Elnézést, kicsit hosszabbra sikerült a mai írásom...

Az ünnep tiszteletére nem tipikus ’lelkizónás’, sőt nem is coachingos témát hozok ma, hanem komplexebb oldalról, jóval távolabbról közelítem a dolgokat. De lesz benne 12 pont, szabadság-egyenlőség, pszichológia és történelem is. Mivel holnap március 15-e lesz, nagyon csábított, hogy ehhez kapcsolódóan írjak a mai napon. De aztán belegondoltam, hogy ennek egyrészt az a veszélye, hogy belecsúsznék az aktuálpolitizálásba, így elvetettem az ötletet. Illetve – mivel tudjuk, hogy minden mindennel összefügg – mégsem tudok majd teljesen elvonatkoztatni tőle, de ezt magasabb összefüggésekben próbálom megtenni, nem belekeverve közéletünk és jelenlegi viszonyaink szomorú állapotát.

Már máskor is írtam arról, hogy érdemes megfigyelni, ha valami nagyon foglalkoztat minket és nyitott antennákkal várjuk a megoldást, figyelünk a kintről jövő információkra, sőt, jelekre, akkor észrevesszük, hogy mintha minden arról szólna, minden nekünk üzenne...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.