2016. április 13., szerda

ENNÉL JOBBAN NEM LEHETETT VOLNA MEGALÁZNI BAYER ZSOLTOT

B1 - A BLOGOLÁS ITT KEZDŐDIK
Szerző: nickgrabowszki
2016.04.12.


A Bayer-recept egyszerű: vegyél egy csoportot - lehetőleg, sőt kizárólag olyat, amelyik nem szimpatizál a gazdáiddal -, és gyalázd őket.
 
Minél artikulálatlanabb, annál jobb. A színvonal nem számít.
 
Bayer nem egy liberálisból lett náci. Ugyan. Ahhoz gondolkodni kellene. Ő egy egyszerű prostituált, aki nagyon hangosan kiabál a Gazda ellenségeivel, hátha azok megijednek attól, hogy elküldik őket az anyjukba. Bayer annyira fél, hogy nem lesz rá szükség, hogy nem tartják elég jó szolgálónak, hogy semmi nem drága neki, bármit megtesz.
 
Egy sarki kurva, akit mostanában remekül fizetnek.
 
És erre van közönség is. Igaz, hogy olyan, amelyiknek folyamatosan ellenség kell, amelyik pszeudovalóságban él és hisz, amelyiknek nem tűnnek fel  semekkora ellentmondások, bármennyire is ordítanak. De hát nekik is szavazniuk kell valakire, és akkor már nem jobb, ha Bayer begyűjti őket és a Fideszre szavaznak?
 
Bayer közönsége annyira távol él a valóságtól, le sem esett nekik, hogy van amit nem maga a Mester írt, hanem parodizálják. A paródia túlzásokra épül, de Bayert nem lehet annyira eltúlozni, hogy ne tűnjön eredetinek.
 
Nála nincsenek ízlésbeli vagy logikai határok. Simán gyűlöli egyik nap a muszlimokat, a másik nap meg antiszemita, és fel sem tűnik neki, hogy ezzel a dzsihadista iszlamistákkal kerül egy platformra...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.