2016. május 24., kedd

FIDESZMÉS KÉPZÉS - ALAPSZINT

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Agyibagyi
2016.05.24.


Sajnos egyre nyilvánvalóbb, hogy a kormány pártvallási szekta létrehozásán munkálkodik. Bizonyos számú példaképnek szánt díszpintyet jól kitömnek pénzzel, akik azt szajkózzák (elnézést az ornitológiai képzavar miatt), micsoda kegyben részesülhet bárki, aki be- és elfogadja a fideszméket.
 
Belátom, a szektatagság nagyon vonzó lehet az érvényesülni akaró egyszerű ember számára. Ehhez viszont erős gyomor kell, és esetleg az sem árt, ha az aspiráns eltávolítja környezetéből a tükröket, a folyamatos szembeköpési ingert leküzdendő. Ha ez megvan, akkor gyakorolni kell a kormánynyelvet, aminek elsajátításához nem hátrány, ha nem tud rendesen magyarul, viszont kimondottan előny, ha betűszavak — NER, CÖF, MMA, CSOK stb. — bemagolásában jártas. (℞: köztévénézés. Adagolás: min. napi 3x1 óra.)
 
Az nem fontos, hogy a mozaikszavak jelentését ismerje, kizárólag arra kell ügyelnie, hogy elég gyakran beillessze őket beszédébe, ehhez pedig — még mielőtt társaságban fitogtathatná tudását — ajánlatos odahaza a gyerekkel gyakorolni, hadd tanuljon ő is végre valamit, aminek majd hasznát veheti az életben...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.