2016. június 10., péntek

ÁLLAPOTROSSZABBODÁS: MÁR CSÁSZÁR AKAR LENNI

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.06.09.


Talán ennek a jele az is, hogy állítólag mégsem költöztetik ki az Országos Széchényi Könyvtárat a királyi várból, majd legfeljebb átnevezik Királyi Könyvtárnak.
Úgysem kell annyi helyiség a királynak, ha ő lesz az Európai Birodalom császára.
Hogy állapota súlyosbodott és a lécet magasabbra tette, arra abból lehet következtetni, hogy az Ügyészség Napján a Népszava szerint arról beszélt, hogy akkor tudja majd legitimálni magát az európai politikai elit, ha a gazdaság helyett a hangsúlyt a rendre, a törvényességre és a rendezettségre helyezi - fejtette ki -, vagyis az fog kormányozni, hatalmat gyakorolni a kontinensen a következő 10-15 évben, aki képes lesz megvédeni az európaiak biztonságát.
Nem kell álomfejtőnek lenni ahhoz, hogy kitaláljuk, kire is gondolhatott a Migránsok Ostora, hiszen a leírás úgy passzol rá, mint libára a toll.

Ugyan kicsit aggaszt, hogy ha hatalmon maradna a következő tíz-tizenöt évben, akkor a gazdaság felvirágoztatása helyett alaki gyakorlatokat kellene végeznünk, bevallom, nem sok kedvem van a vezényszavakra ténykedéshez, de ha ez kell az ország felemelkedéséhez, hát legyen!
Orbán Viktor katonája leszek, legszebb katonája!
Fényképet nem mellékelek az idézethez, nehogy meglássa és letegyen a Szent Célról.
Az csak a baj, hogy az európaiak biztonságát ő veszélyezteti leginkább, szegénykém olyan, mint egy piromániás kisgyerek, nappal gyujtogat, éjjel bepisil, a kettő között meg emlékművet állít a vad geszti bolondnak, a gyujtogató csóvás embernek...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.