2016. június 20., hétfő

MÉG KI SEM KAPTAK, MÁR BEMUTATKOZTAK A DRUKKEREK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2016.06.20.


Akár börtönbüntetést is kaphatnak a francia törvények szerint a magyar focihuligánok, akik a sokatmondó fekete színű pólókat választották maguknak a színes forgatagban, a militáns egyensapkájukkal együtt. Ez az egyenruha a napszemüvegekkel honnan van?

Ha a francia rendőrök azonosítani tudják azokat, akik náci karlandítéssel szurkoltak, börtönbe is kerülhetnek. Egyre többen kérdezik, hogy a magyar "ultrákat", ahogy nevezik őket, ki fizeti, kinek a pénzén utazgatnak heteken át Franciaországban olyan emberek, akik közül egyesek talán a mobilszámláikat sem tudják kifizetni. Mindez semmi ahhoz képest, hogy a francia sajtó máris az orosz rendbontókhoz hasonlítja őket, pedig a magyarok még ki sem kaptak.

Márpedig, ha Magyarország nem veretlenül nyeri az Európa-bajnokságot, akkor erre sor kerül. Akkor láthatja majd Európa, hogy kik azok a magyar "futballdrukkerek", akiknek a stadionok épülnek? Az előjelek szrint az biztosra vehető, hogy magyar balhé nélkül nem ér véget a torna, mert ezek egy része azért ment oda, hogy "megmutassa", "kik vagyunk"...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.