2016. június 8., szerda

MEGSZÜLETTEK A NYÍLT DIKTATÚRA TÖRVÉNYEI

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2016.06.08.


Jobbik támogatásával megszületett a terrorveszély-helyzetre vonatkozó alaptörvény-módosítás. Lehet ízlelgetni azokat az intézkedéseket és felhatalmazásokat, amelyeket az egyébként is törvénytelen és illegitim alaptörvény tartalmaz, immár arra az esetre, ha az Orbán-rendszernek komolyan vehető ellenzéke támad.
 
Azt ugyanis mindenkinek tudnia kell, hogy valódi terrorveszély-helyzet nem lévén (ezt még Orbán rasszista propagandája sem tudja kiprovokálni, mert Magyarország annyira jelentéktelen, hogy egy Magyarország ellen irányuló terrortámadásnak nincs pr értéke az iszlám radikálisok számára), a terrorveszélyre vonatkozó törvények kizárólag az Orbán-rendszerrel nem kollaboráló, igazi ellenzék számára készülnek.

Igazi ellenzék Magyarországon ma nincs, az Orbán-rendszer kitartottjai vannak, akik a rendszer keretei belül keresik kollaborációval a napi betevő falatot. Ezért nem alkalmaz a diktatúra erőszakot sem, mert a nép felé a propaganda és a hazugság helyettesíti a terrort, az ellenzékinek mondott pártoktól pedig nem kell tartani, mert ők a rendszernek nem ellenfelei, hanem eltartottjai. Ők legitimálják a rendszert...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.