2016. június 8., szerda

NAGYON DURVA

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Bartus László
2016.06.07.


Az Amerikai Népszava című újság online kiadásában szerkesztőségi cikkben írtunk arról, hogy a Hit Gyülekezete kiadója egy összeesküvéselméleteket gyártó német újságíró két könyvét jelentette meg. Udo Ulfkotte "Megvásárolt újságírók" és "A menekültipar" című könyvei megismétlik az ismert összeesküvéselméleteket a háttérhatalomról, amelyek az antiszemita náci irodalom alaptételei.

Ezek a könyvek butítanak és megfertőzik az emberek gondolkodását a korábban csak nácik által terjesztett teóriákkal. A Hit Gyülekezete Hetek című újságja régóta traktálja olvasóit efféle konteókkal, de azok a kisegyház szűk publikumán kívül kevés embert érnek el. Pedig ezek olyan mélységeket járnak meg, mint a "Torontói jegyzőkönyvekről" szóló cikk, amely annyira sötét, primitív és buta, hogy Németh Sándor kisegyháza ennyi erővel kiadhatná a Cion bölcseinek jegyzőkönyveit is. Az összeesküvéselméleteket saját kivitelben Morvay Péter, volt III/III-as ügynök gyártja Németh Sándornak, aki a lelkész személyi titkára. E minőségében szállítja Némethnek az összeesküvéselméleteket, mint drogdíler a narkófüggőnek a kokaint.

Udo Ulfkotte hazugságai azonban már nemcsak egy szekta tagjait befolyásolják, hanem a közgondolkodást is. A könyvet a megjelenés előtt Bayer Zsolt ismertette az Echo TV-ben, nyilvánvaló, hogy már a magyar fordítás megjelenése előtt befolyásolta Orbán gondolkodását. A tusnádfürdői, a kötcsei és az évértékelő beszédeiben pontosan nyomon követhetők Ulfkotte állatságai, a politikai korrektség ostorozásától, az EU-ellenességen, az Amerika-ellenességen át a muszlimokkal szembeni rasszista vádakig. Mi sem természetesebb, hogy az egész mögött itt is Soros áll. Németh Sándor ezzel a könyvvel ezeket az eszméket közkinccsé teszi, és azt a látszatot kelti, mintha Orbán háttérhatalomról és Sorosról szóló EU-ellenes és Amerika-ellenes hazug vádjai igazak lenének...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.