2016. június 20., hétfő

ORBÁN ÉS A BREXIT PETTINGJE

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: rezeda
2016.06.20.


Szívünk soha el nem múló szeretetével figyeljük Orbán Viktor legújabb buzgalmát, amellyel ezúttal Angliát magát igyekszik megmenteni a romlástól. Tán még a királyi házat is, ezt egyelőre nem lehet tudni teljes bizonyossággal.

Azt azonban igen, hogy a Habony szisztéma fegyverzetét ráereszti a rossz fogú, szeplős, a mindennapos testnevelés és éneklés áldásait hírből sem ismerő szigetlakókra, ergo, újsághirdetésekkel árasztja el a Daily Mailt, az óriásplakátokról még folynak a tárgyalások.

Ezt a szöveget olvashatják majd a nyomorultak: „A döntés a tietek, de tudnotok kell: Magyarország büszke, hogy mellettetek áll az Európai Unió tagjaként.”

Ez az egész a Brexitről szól, amely fogalom nem valamely tőzsdei árfolyamot jelez, hanem azt, hogy a nyüves angolok kilépnek-e az Unióból avagy sem.

És most itt táborozzunk le egy pillanatra! Értjük mi, hogy miután nem is oly rég a menekültek hordáitól megmentette már Európát, most épp a bajba jutott kistestvér segítségére igyekszik, mert ő ilyen, mint a jó úttörő. Csakhát a tempó. A kettős játék, ez az ami ganajodást feltételez.

Nem vagyok egy nagy Belzebub, viszont most jót mosolygok, mert amint kitekintek az ablakomon, látom ám a plakátot, amely üzen Brüsszelnek, hogy értsen. Valamint emlékezek is, hogy a CÖF és folyományai az utcán laváztak a felirattal, miszerint nem leszünk gyarmat.

Ezek szerint mi magunk megmenekülnénk, ezeket a szerencsétleneket meg arra biztatjuk, hogy hajtsák igába a fejüket. A végén még fölajánljuk gyümölcsöző azeri meg mindenféle egzotikus népekkel való kapcsolatainkat is, mint a boldogság egyetlen zálogát...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.