2016. június 17., péntek

ZÁSZLÓVERSENY

HUPPA BLOG
Szerző: Szele Tamás
2016.06.17.


Napsugaras, illetve ízlés szerint zivataros nemzeti jó reggelt, kérem. Mindenkinek nagyon ajánlom figyelmébe Bereményi Géza tanácsát: házmesterünknek adjunk szép mosolyokat. Mondjuk ha nem adunk, akkor is várható, hogy a közös képviselők fel fogják lobogózni a lakóházakat a foci-EB idejére, már persze, a társasokat, a családiakban még nem kötelező. Azt tán majd jövőre vezetjük be.

Persze, az ember alig hitt a szemének, mikor a tegnap kora délutáni órákban meglátta az alig pár soros rövid hírt az MTI-ben – sok mindent megszoktunk már a távirati irodától, de ez még mindig nagy falatnak bizonyult számunkra:

„Társadalom-sport-labdarúgás

EURO-2016 – Közös képviselők egyesülete: tűzzék ki a magyar zászlót a társasházakra az Eb alatt!
 

Budapest, 2016. június 16., csütörtök (MTI) – A Magyar Közös Képviselők Egyesülete arra kéri a közös képviselőket, számvizsgáló bizottsági tagokat, tulajdonosokat, hogy tűzzék ki a magyar zászlót a társasházakra a labdarúgó Európa-bajnokság (Eb) ideje alatt.
 

A szervezet az MTI-vel csütörtökön azt közölte: ezzel a gesztussal szeretnék megköszönni a magyar sportolóknak a hihetetlen teljesítményüket.
 

“Az elmúlt évtizedek legfontosabb sporteseménye zajlik, amely a magyar társadalom minden rétegét megmozgatja. A magyar válogatott sikere előtt nem lehetnek közömbösek a közös képviselők sem” – írták a közleményben. 
geg \ bám \ hgp

ITT OLVADSHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.