2016. július 22., péntek

EGYETÉRT AZ LMP A KORMÁNNYAL - A NAP LEGFONTOSABB HÍREI DÉLUTÁN

KLUBRÁDIÓ 92,9 MHz
Szerző: Klubrádió
2016.07.22.

 
A kormányéhoz hasonló állásponton van az LMP a kvótanépszavazással kapcsolatban. Megszűnt a patthelyzet a Városligetben, a tüntetők végül átengedték a teherautókat. Az Együtt arra szólítja fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy számoljon el valós vagyonával.


A kormányéhoz hasonló állásponton van az LMP a kvótanépszavazással kapcsolatban.

A Bálványosi Nyári Szabadegyetem kerekasztal-beszélgetésén az ellenzéki párt társelnöke kifejtette: a migráció és bevándorlás mindig is nemzeti hatáskörben volt az unióban és ott is kell maradnia, zsarolásnak egyetlen nemzet sem engedhet. A válasz tehát az urna előtt a nem – közölte Széll Bernadett. Ugyanakkor kicsit szokatlan forma, hogy a kormány kezdeményez népszavazást, főleg amikor más témákban ez nehézségbe ütközik – tette hozzá. Az LMP társelnöke Soros György migráció ügyében tett nyilatkozatairól azt mondta: visszautasítják, amikor nagy befolyású emberek meg akarják mondani, hogy egy népcsoport, nemzet esetében mi a helyes magatartás.

Átengedték a Hungexpo épületének kijáratán a tüntetők azt a négy teherautót, amelynek reggel és délelőtt eltorlaszolták az útját.

Az akcióra a megjelentek szerint azért volt szükség, mert nem lehetett tudni, hogy pontosan mekkora azbeszttartalma van annak az építési törmeléknek, amelynek elszállítását a napokban megkezdték a Városliget Zrt. által megbízott cégek...
 

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.