2016. július 19., kedd

ISMERD MEG, HOGYAN DOLGOZUNK! NYÍLT NAP A VÁROS MINDENKIÉBEN

A VÁROS MINDENKIÉ BLOG
Szerző: Várady István
2016.07.19.


A Város Mindenkié csoport olyan hajléktalan, hajléktalanságot megtapasztalt és lakásszegénységben élő aktivistákból és szövetségeseikből áll, akik tenni akarnak egy egyenlőségen alapuló és igazságos társadalomért. Célunk, hogy kiálljunk a hajléktalan emberek méltóságáért és küzdjünk a lakhatáshoz való jogért. A szervezet minden tevékenységében – a döntéshozástól az akciók szervezéséig – a hajléktalan és lakásszegénységben élő emberek vezető szerepet játszanak.

Csoportunk a bázisdemokrácia elvei szerint működik, a nagyobb horderejű döntéseket az ún. nagycsoportunk hozza meg, a kampányainkat és akcióinkat a munkacsoportjaink szervezik. Ha érdekel, hogyan építjük a lakhatási mozgalmat, hogyan működnek együtt hajléktalan, lakásszegénységben élő emberek és szövetségeseik, hogyan hozunk konszenzus alapján döntéseket és hogyan szervezünk akciókat és kampányokat, gyere el és pillants be munkánkba!

Csoportunk találkozási helye a 8. kerületben van, minden csoportunk hetente egyszer ül össze a következő időpontokban:

Nagycsoport: minden hétfőn 18-21h
Utcajogász: minden szerdán 19-21h
Lakhatási munkacsoport: minden csütörtökön 16-18h
Hajléktalan nők egymásért: minden pénteken 17-19h (csak nőknek)
Érdekvédelmi munkacsoport: minden vasárnap 16-19h

A nyílt napokon 2016. július 25. és augusztus 14. között lehet részt venni. Akit érdekel a lehetőség, kérjük, hogy írjon egy emailt az avarosmindenkie@gmail.com email címre, hogy meg tudjuk beszélni a részleteket!

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.