2016. július 22., péntek

TUTTA?

MOST & ITT BLOG
Szerző: Föld S. Péter
2016.07.22.


Hogy mink szakmányban hazudunk? Hogy nem vagyunk válogatósak, és bármiről képesek vagyunk mást mondani, mint ami a valóság?

Tutta, hogy mostanában a legtöbbet a migráncsokról hazudunk? Azt mongyuk a magyaroknak, hogy a migráncsok fenyegetik Magyarországot. Miközben meg tuggyuk, hogy ez nem igaz, de nem vagyunk finnyásak. A céljaink szentesítik az eszközeinket.

Tutta, hogy mink azt akarjuk, hogy a magyar emberek az egymás, de főként a mások iránti gyűlölettel legyenek elfoglalva? És hogy ezért semmitől sem riadunk vissza? Hogy ha kell, cinikusak vagyunk és embertelenek?

Tutta, hogy mink is tuggyuk, hogy az Ejrópai Juniósok nem akarnak százezrével migráncsokat telepíteni Magyarországra? Hogy minössze 1294 menekült kérelmének az elbírálásáról lenne szó? Nem egy városnyi emberről, mint ahogyan azt kommunikájjuk.

Tutta, hogy már arról sincs szó, hogy a Junijó, amitől egyébként rendszeresen lenyúljuk a lóvét, büntetné azokat az országokat, amelyek nem fogadnak be menekülteket? Migráncsokat, ahogyan mink ezt mongyuk.

Tutta, hogy mielőtt elkezdtük kiötleni ezeket az eszelős plakátokat, már mink is tuttuk, hogy nem ez lesz? Hanem épp ellenkezőleg: a Junijó, amitől mink ugye sok pénzt legombolunk, támogatja azokat az országokat, amelyek befogadnak menekülteket.

Tutta, hogy nem illegális gazdasági bevándorlókról van szó, még kevésbé terroristákról? Hanem olyan emberekről, akik az életüket mentik, vagy „csupán" a kilátástalanság miatt menekültek el az országukból?

Tutta, hogy mink tuggyuk mindezt, mégis pofátlanul hazudunk? Mert azt akarjuk, hogy a magyar emberek inkább erről beszéljenek, mint arról, hogy ismerte-e Rogán Antal Portik Tamást? Hogy kapott-e tőle egyik emberén keresztül 10 milliót nejlon szatyorban? Ismerte-e Vizoviczki Lászlót, kapott-e tőle egyik embere közvetítésével 4 millió forintot? Üzletelt-e Rogán a letelepedési kötvényekkel? És ha nem, vagy ha igen, akkor miből telik neki az átlagot sokszorosan meghaladó életvitelre?

Tutta, hogy mink nem akarjuk, hogy Ön elgondolkodjon azon: mi van Mészáros Lőrinc, Garancsi István gazdagodása mögött? Hogy honnan vannak Vajna Tímea férjének milliárdjai?

Tutta, hogy mi tuggyuk, miből?

De nem akarjuk, hogy ezt a magyarok is megtuggyák. Mérgesek lennének a magyar emberek, és az ilyet mi nem szeretjük. A mérges ember sok mindenre képes, még olyanra is, ami nekünk nem lenne jó.

Tutta, hogy nem akarjuk, hogy a magyarok azon agyaljanak, valóban-e stróman-e Mészáros, Garancsi és Vajna? Hogy tényleg Orbán milliárdjait gyűjtögetik szorgos méhecske módjára, ahogyan azt többen sejtik?

Tutta, hogy mi mindezt tuggyuk, és azt akarjuk, hogy a magyarok semmit se tudjanak?

Tutta, hogy ezért hazudunk a magyar embereknek?

Az ő adóforintjaikból, az ő pofájukba!

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.