2016. augusztus 16., kedd

KÖVÉR DOKTOR ELBESZÉLGETNE ORBÁN DOKTORRAL

MOST & ITT BLOG
Föld S. Péter
2016.08.16.


Kövér a nap, szórja a sugarakat. Arról van szó, hogy a Népszabadság - eddig sehol nem cáfolt - információi szerint, a Párt egyes számú tagkönyvének birtokosa nagy beszélgetésre készül a miniszterelnökkel.

Kövér Lászlónak ugyanis állítólag elege van a Fidesz-holdudvar, Rogán, Habony és mások kétes ügyeiből, a Fideszhez köthető személyek gyanús gyarapodásából, vagyonosodásából. Úgy általában a korrupcióról, amelyet az egyszerű emberek leginkább a lopás szóval szoktak kifejezni. Szavahihető szemtanúk szerint Kövér doktor úgy érzi, hogy a Fideszhez köthető kétes ügyletek súlyosan rombolják a párt és a kormány hitelét.
Kövér Lászlóról köztudott, hogy ő a Párt élő lelkiismerete. A házelnök már külső megjelenésében is nagyon egyenes, becsületes embernek látszik. Szúrós – politikai ellenlábasai szerint eszelős – tekintet, jellegzetes bajusz, ellentmondást nem tűrő, súlyos arcberendezés. És a megszólásai is nagyon szignifikánsak. Igaz, eddig főleg az ellenzéket ostorozta, őket nevezte kártékony, ártó strigáknak, valamint hasonló lényeknek, róluk mondta, hogy genetikai hibából fakad a torzult karakterük.

Mostanra az övéivel is tele lett a hócipője...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.