2016. szeptember 14., szerda

EZEK ÚGY TESZNEK, MINTHA AZ ÖTÖS LOTTÓN NYERTÉK VOLNA AZ ORSZÁGOT ÉS ANNAK KASSZÁJÁT, KULCCSAL EGYÜTT

KOLOZSVÁRI SZALONNA - NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.09.13.


Úgy érzem méltányosnak a dolgot, hogy ha már a barátilag kormánypárti szaksajtó Juhász Péter egyhetes nizzai nyaralásán van megbotránkozva, kiakadva és szörnyűlködik torka szakadtából (évekkel ezelőtt én is jártam Nizzában 2 nap erejéig, akkor – gondolom – rohadjak is meg) ejtsünk pár szót Matolcsy papa szeretőjéről.Akiről már ejtettünk pár szót két napja, ám akkor még csak nem is sejtettük, hogy mi minden derül ki az Indiába és a 61 éves szívtiprónak felcsapott Matolcsyba egyformán szerelmes jógaoktatóról, akit nyugodtan nevezhetünk India-kutatónak is, miután az MNB alapítványainál is annak nevezik és ezért fizetik. Nagylelkűen. Nem a saját pénzükből.

Mivel én egy vérszomjas nihilista vagyok, szeretnék még közelebb kerülni ezeknek a keresztény, konzervatív, hűséges, erkölcsös nagycsaládos államférfiaknak a megértéséhez, ezért foglalkozom jelen esetben a Matolcsy férfiasságából kinőtt Vajda Zitával.

A hölgyről eddig azt lehetett tudni, hogy Gyuri bácsit árnyékként követte az NGM-ből az MNB-be, ahol titkár(nő) létére bruttó 1,7 milliós fizetés ellenében utazgatott a vénülő Matolcsyval szanaszét a világban, meg cicás képeket kortárs szakirodalmat kutatott a neten neki, miközben kuratóriumi tagja is volt az egyik alapítványnak és a Vízház Zrt. igazgatóságába is beejtőernyőzték. Párhuzamosan ezzel az édes jó anyjának is bejött az élet, valamennyi MNB-alapítvánnyal szerződésben állt, a testvére pedig trafikokban utazott.

Tehát Zitánk május 2-ig gürcölt és húzta az igát az MNB-ben úgy, hogy jegybanki dolgozóként az MNB munkásainak legjobban fizetett 4-5 százalékához tartozott. A rendkívül tehetséges, sokoldalú munkaerő pillanatnyilag tehát az alábbi helyekről emeli fel minden hónapban megérdemelt fizetését (az első kettőt eddig is tudtuk, a második kettőt
a nol.hu írta meg, amely még nem Mészáros Lölö tulajdona):
  • kuratóriumi tag – Pallas Athéné Domus Innovationis (PADI)
  • igazgatósági tag – a PADI által létrehozott Vízház Zrt.-ben
  • igazgatóhelyettes – Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány (Pageo)
  • kutató – Pageo Kutatóintézet

A Népszabadság számításai szerint a szakmában, azaz az indológusok körében teljesen ismeretlen India-kutató erről a négy helyről összességében többet kereshet, mint jegybanki alkalmazottként. Hát nem megcsinálta? De. Amellett, hogy a kutya nem hallott róla, amellett, hogy az interneten fellelhető tanulmányt, amelyhez köze van, egyetlen tudományos folyóirat nem közölné, mert annyira gáz, Magyarországon a szakma csúcsa megközelítőleg nem keres ennyit (havi 600 ezer forintot), mint ez a végtelenül zseniális nő....
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.