2016. október 31., hétfő

HÁZASSÁGTÖRŐ MATOLCSY BÁCSI PÁRZÁSI SZOKÁSAIRÓL MIKOR ÍRTOK, BARNANYELVEK?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.10.30.


...Ti értitek ezt a pöcegödör legaljáról felfele áramló tömény erkölcsiséget? Akkor jó. Az megvan, hogy adófizetői pénzzel kitömött, Habonyhoz köthető szennyoldalak kérik számon a keresztényi értékeket akárkin is? És mi a legszebb benne? Hogy a szóban forgó konkrét esetben az ember kiállt és elismerte, hogy egy fasz volt. Nem tegnap, tegnapelőtt, amíg Habony Ibizán szívta az orrát egy országot hülyének nézve, hanem évekkel ezelőtt. Kiállt, és azt mondta, hogy egy görény voltam. Erre évek múltán a közpénzmédia leleplezi, hogy egy görény.

Nem mintha Vona Gábor vagy a Jobbik számíthatna az én önzetlen támogatásomra bármilyen kérdésben, de emberek, a politikai acsarkodásoktól független magánéletben való kotorászás a másik frusztrált, torz jellemű szörnyeteg óta nem volt része a mindennapjainknak.

Mióta
G. Fodor minősíthetetlen erkölcsi trágyadomb azonban beleszállt Tóbiás József feleségébe, ez van. És nem az a kérdés, hogy MSZP vagy Jobbik, vagy a harmadik, esetleg negyedik. Az elv a kérdés. Pontosabban az elvtelen, gennyes turkálás olyan dolgokban, amelyek semmilyen módon nem kapcsolódnak/kapcsolódhatnának a politikai csatározásokhoz. Ráadásul tényfeltáró barnanyelvék nem relevanciával bíró, a köz érdekeit bármilyen módon sértő, azt megkárosító történetekkel manipulálnak, hanem tökig-nyakig belegázolnak emberek magánéletébe, 5-10-20 évvel ezelőtti sztorikat tálalnak hatalmas leleplezésekként és használnak ahhoz a semmivel nem legitimálható karaktergyilkolási gyakorlathoz, amitől felháborodik a gyomor.

Egyre terjeszkedő, mindent leuraló médiájukban az a téma, hogy egy politikus konditerembe vagy fordrászhoz jár, hogy mit kezd a szemöldökével, hogy félrelép, hogy megmagyarázhatatlan okokból nővel látják. A 3 milliós újegységre igazított szellemi leigázás nemrég tesztelt módszerét vetették be. Ha nem működött teljeskörűen a gyűlöletkeltés, most majd szappanoperásat játszanak a fiúk. A legocsmányabb fajtából. Erre futja az ő kútfejükből és a mi pénzünkből.

Gerinctelen, kitartott pojácák! Engem egyáltalán nem érdekel, hogy Vona Gábor, Volner János, Hende Csaba, Deutsch Tamás, Lázár János, vagy Matolcsy György mit csinál a magánéletében, mikor ficamítja ki a bokáját és mikor mászik merevrészegen négykézláb. Leszarom, hogy Orbán Viktor milyen férj, hogy veri a feleségét, vagy sem. Nem tartozik rám, és vélhetően senkire. Akkor tartozik rám bárkinek a magánélete, ha azt az én pénzemből finanszírozza. Jogtalanul, erkölcstelenül, sunyi módon ráadásul.

De ha már ide süllyedtünk, akkor megkérdezném, hogy Matolcsy bácsi párzási szokásairól mikor írtok, barnanyelvek? Mi a helyzet a jegybank nemzeti-keresztény elnökének szélsőliberális, gusztustalanul hányingerkeltő házasságtörésével, évek óta tartó viszonyával? Különös tekintettel arra, hogy a nála három évtizeddel fiatalabb Vajda Jógaoktató Zita névre hallgató szeretője havi két milliót meghaladó fizetését, ergo Matolcsy György szerelmi életét mi finanszírozzuk, erkölcstelen szarháziak! Hogyan aránylik ez a nemzeti, keresztény értékekhez?

...
ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.