2016. október 1., szombat

KOVÁCS ÁKOS DALCSINÁLÓ ÚR LEÉRT A MAGMÁIG ÉS TALÁLKOZOTT SOROS GYÖRGGYEL

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY, VIBRÁTOR BLOG
Szerző: H. Andrea
2016.09.30.


...Az az igazság, hogy Dalcsináló Ákos úr nagyot ment a kampányfinisben, és ha valaki esetleg véletlenül átaludta a show-t, az feltétlenül hallgassa meg ITT.

A közel 8 perc minden mozzanata aranyba foglalásért kiált.

Foglaljuk össze:



  • A migráció nagyon súlyos probléma, ezek az emberek a hódítás szándékával jönnek, és úgy is viselkednek, mint a hódítók.
  • Nem valószínű, hogy sok ezer dollárt képesek fizetni az embercsempészeknek, és a háború elől menekülők nem követelőzéssel kezdik a napot, a valós háborús helyzet elől menekülők pedig valószínűleg nem mennek vissza Szíriába nyaralni a befogadó állam pénzén.
  • „Mindnek a kezében ott zizeg egy Soros György Open Society Foundations által nyomtatott kis brosúra, hogy merre kell menni, mik a fő irányok.”
  • Erőszakkal, nagyon komoly anyagi és politikai eszközökkel Európa részbeni iszlamizációja zajlik, és ebben a menekültek áradata csak egy eszköz.
  • Ez egy fontos jelzés volna (mármint az érvényes népszavazás) azoknak a saját választási csoportjaiktól teljesen elszakadt brüsszeli bürokratáknak, hogy szegények hiába próbálják a valóságot hozzáidomítani az ideológiához, ez nem fog menni.
  • Figyelemreméltó, hogy ezek az emberek egyszerre indultak el és egy irányba, nem pedig a szélrózsa minden irányába.
  • Rövid távon lehet manipulálni az embereket, félrevezetni a szavazókat, különösen egy olyan egyenirányított médiakonglomerátumban, ami például Németországban működik. Ez azonban előbb-utóbb megszüli a maga ellenkező pólusú erejét.
  • Szerencsére a Kárpát-medencét mindez nem érinti. Mégpedig azért, mert itt másképp látják a kérdést, mint tőlünk nyugatabbra, talán azért, mert ez a térség megtapasztalta a diktatúrát, és ezért a diktatúra jeleire érzékenyebb. És azért is, „mert nem voltunk gyarmattartók, soha nem más vérén építettük fel a hazánkat és a házunkat”.
Ez igen, öcsém, ezt nagyon odatetetted! Ezt brutálisan odatetted. Nem voltam soha túl népszerű azzal a véleményemmel, hogy Kovács Ákos művészi teljesítményéről az elismerés hangján érdemes beszélni, de ezt valamiért változatlanul így gondolom. Az viszont, amit 2012-ben odaítélt Kossuth díja fejében művel azóta, ugyanazt a megvetéssel vegyes undort váltja kibelőlem, mint amikor Pataky Attila ufó szaktekintély védelmébe veszi a nemzeti kormányt a liberótákkal szemben. Ugyanolyan hiteles és ugyanolyan szánalmas...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.