2016. november 8., kedd

HETEDIZIGLEN

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Adorján György
2016.11.08.


...Amióta ebben a marha nagy illiberális „demokráciában” szűkre szabták rendesen a parlamenti nyilvános közvetítések lehetőségét, a hatalmuk megtartása érdekében mindenre kényesen ügyelő kormánypártok, azóta egyre nehezebben juthatnak hozzá a választópolgárok ahhoz, hogy miként és hogyan viselkednek küldöttjeik az ország házában, mit és miként mondanak az őket is alapvetően érintő ügyekben. Napirend előtti felszólalásokat követően, miután a birkózó szövetség elnöke a bőnyi rendőrgyilkosságot is kellőképpen bekeverte a kétharmados szavazás előtti hangulatkeltésbe, költségvetési és egyéb összegző módosító javaslatok elfogadását követő zárószavazások után következett 10.05-kor az Alaptörvény hetedik módosításának zárószavazása. 131 igen és három nem szavazattal, tartózkodás nélkül, a ház nem fogadta el a módosító javaslatot. Latorcai levezető elnök ezután lányos zavarában rendesen belezavarodott a további teendőkbe. Tanácstalansága már-már röhejessé vált. Forgatókönyvre hivatkozott nyakra-főre, mielőtt a rendes kerékvágásba tért volna vissza az ülés.

A hetedíziglen is módosításra ítélt Alaptörvényi előterjesztés megbukott. A kétharmad nem jött össze!

De büntesse hetedíziglen majd a választópolgár és a törvény teljes szigora sújtson majd rá mindazokra, akik Magyarországot mára olyan helyzetbe hozták, amilyenben van! Ennyi létminimum táján élő még sohasem volt, ennyire versenyképtelen gazdaságunk még sohasem volt. Ilyen nagyarányú jövedelem különbségek ebben a hazában még soha sem voltak. Büntetlenül ilyen mennyiségű, törvénysértő módon elkövetett harácsolást, vagyonszerzést, uram-bátyám alapokon történt látványos gazdagodást ez az ország még nem látott!

Az érvénytelen népszavazás után egy hónappal ismét megbukott a Fidesz-KDNP kormány! Mi kell vajon még ahhoz, hogy végleg eltakarodjon?


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.