2016. november 8., kedd

REMÉLEM A GYÓGYSZEREIT MEGKAPTA ÉS MÁR JÓL VAN

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.11.08.


Nem vagyok én egy mértékadó, köztiszteletnek örvendő TGM vagy törökgáborelemez, vagy tetszőleges nagytudású politikai szakértő, aki most elmagyarázza azt az alapvetően Erdős Virág ihletésű kérdést, hogy miszerint „na most akkor mondjátok meg nagyokosok, mi legyen?” Meg az összes kapcsolódót: mire volt jó ez az egész? Mi a jelentése annak, ami most van, és hogyan tovább? Ennek ellenére szerényen kifejteném mit gondolok arról, hogy elbukott Orbán első alapfércmű-módosítása, amelyet sajátkezűleg nyújtott be. Közvetlenül az után, hogy a csilliárdos népszavazása is elbukott. Beszéljünk egy kicsit még arról, hogy a Fidesz-KDNP dicsőséges hetedik számú alaptörvényhez piszkálása alulmaradt a parlamenti szavazáson.

A zavaros tekintetűről és a Rogánról készült parlamenti fotókat elnézve nem lennék egyik megszeppent pártkatona helyében sem ezekben a törénelmileg vérzivataros percekben. Mondjuk, az év összes többi napján sem, de példának okáért Gulyás Gergely alelnök és okostojás fejét elnézve, sötét viharfellegek kavarognak az eddig minden pillanatban magabiztos, arrogánsan cinikus, visszakézből minden ellenzéki javaslatot az asztalról lesöprő állam- és kormánypártok feje fölött.

Nem véletlen, hogy miután a számára kedvezőtlen szavazási eredményt követően az élőisten elviharzott, elkezdődött ezerötszázzal a kármentés, elkezdték ledobálni a propaganda atombombáit. A hazaáruló ellenzék mantrázása újabb fokozatra kapcsolt: Harrach Pétertől a fiatal és üde kereszténydemokratákig, a függöny elé újra könyörtelenül kitolt Kósa Lajostól a Fidesz közösségi oldaláig meg a barnanyelvekig megy a frusztrált köpködés, a nemzetárulózás, a hívek feltüzelése, a kommunikációs moslék szétteregetése. Ahogy eddig is, e tekintetben ugyanott tartunk, ahol tegnap, fél éve, két éve...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.