2016. november 27., vasárnap

VIGYÁZÓ SZEMETEK ÁSOTTHALOMRA VESSÉTEK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2016.11.27.


Akik azt képzelik, hogy Vona (Szálasi) Gábor egy megszelídült bárány, aki lehet Orbán utódja vagy koalíciós partnere, mert elhagyta a náci ideológiát, cemtrumpárti ambíciói komolyan vehetők, és semmiféle veszélyt nem jelent, az tekintsen Ásotthalomra, ahol a Jobbik bűnöző alelnöke kicsiben csinálja azt, amit a Jobbik az egész országgal tenne.

Vona kidobta a kuruc.info-s Novák Elődöt a pártjából, aki már jobban volt azonos a Jobbikkal, mint ő, és nemcsak a pénzt veszélyeztette, ami cukisodás feltétele volt, hanem azt is, hogy magával viszi az egész pártot. De ez a párt ezt leszámítva semmit nem változott. Vonának az utolsó emberig ki kellene dobnia belőle mindenkit, ha a nácizmust ki akarná irtani belőle, utolsóként még magát is.

Alelnöke betiltotta Ásotthalmon "a muszlim vallással összefüggő tevékenységek nyilvános megvalósítását, így a burka-, nikáb-, csador- vagy burkiniviselést és a mecsetépítést, emellett pedig gyakorlatilag a homoszexualitás bármilyen nyilvános kifejezését is". Csak látszólag elmebeteg intézkedésről van szó, amennyire az egész nácizmus elmebeteg, de a magyar politika részeként, ha nem tiltják be őket, ahogy nem fogják, rendkívül ügyes provokációról van szó.

Természetesen a rendelet nem az ásotthalmi müezzineket hivatott elnémítani, és a faluban zajló nagyarányú mecsetépítést leállítani. A falusi asszonyok kendőivel baj lehet, mert egyik-másik nagyon hasonlít a muszlim kendőkre, de burkinivel nyilván nem fog találkozni Ásotthalom keresztény-magyar közönsége, pedig nagyon szeretne, hátha helyben le lehetne szedni a viselőjéről.

A rendelet minta, amely feszegeti az alkotmányos kereteket. Ha nem érvénytelenítik egyértelműen alkotmányos jellege miatt, akkor egyrészt a muszlimok és a melegek elleni propaganda és gyűlöletkampány részeként remekül funkcionál és másokat is hasonló rendeletekre ösztönöz, másrészt precedens, hogy lehet a vallásszabadságot sérteni és a homoszexuálisok ellen korlátozó intézkedéseket hozni. Ma ezt, holnap ennél is szigorúbbakat. A dehumanizálás pedig jól szolgálja a későbbi pogromok ügyét.

Ha a Fidesz érvényteleníti a rendeletet, akkor önmagával kerül szembe, és azokkal, akiket a muszlimellenes és melegellenes ("családvédő") gyűlöletpropagandájával már megfertőzött. Akik elmentek "nemmel" szavazni Orbán népszavazására, azoknak az alkotmány és az emberi jogok semmit nem mondanak, ezzel szemben helyeslik, hogy a muszlimokat és a melegeket is üldözzék.

Ha a Fidesz nem érvényteleníti a rendeletet, akkor egyrészt a Jobbik kottájából játszik, a lapokat a Jobbik osztja, másrészt precedenst teremt arra, hogy az egyébként is fasiszta és illegitim, törvénytelen alaptörvényt bármikor át lehet lépni, ha az a nácik és a fasiszták ideológiájával egybevág és az érdekeiket szolgálja. Nincsenek többé sem korlátok, sem alkotmányos védelem, Magyarország polgárainak egy része immár a nácik és a csőcselék kezében van.

Az csupán idő kérdése, hogy ez a kör bővüljön, és a tiltó rendeletből fizikai erőszak legyen. Ha Ásotthalmon lehet, akkor máshol is lehet, ha máshol is lehet, az egész országban lehet. Mire a Jobbik hatalomra jut, ezek már nem lesznek tabuk, hanem a liberális terrort kifejező politikai korrektség elavult és gyűlölt szabályai lesznek. Ha a Fidesz érvényteleníti ezt a nagyszerű keresztény és magyar lépést, akkor önmagát diszkvalifikálja a keresztény magyar emberek előtt...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.