2016. december 27., kedd

BÉKAEMBEREK, IDIÓTÁK

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2016.12.27.


A nemzetközi helyzet mostanra annyira fokozódott, hogy Hosszú Katinka, miközben cserben hagyja a keményen dolgozó kisembert, az olimpia rendezési jogát is próbálja átjátszani az imperialista usákoknak. Hiába Trump az elnök, az momentán és ebben a szent ügyben nem érdekes. Mondjuk ki, Katinka hazaáruló, aki békaember férjével idegen a nemzettestben, parazita, aki sokat szenvedett népünk vérét szívja.

A veszedelemre a „Honfoglalás 2000” névre hallgató műmájer alakulat hívta föl a figyelmet: 

„Az úszósport felbolydult, a felheccelt versenyzők követeléseket fogalmaznak meg, az ügy mögött sokan Katinka amerikai férjét vélik felfedezni. Mr. Tusup jól tudja, ha zavart kelt a sportágban, s a jövő évi budapesti világbajnokságon gondok akadnak, akkor Los Angelesnek jelentősen megnőnek az esélyei a 2024-es Olimpia megrendezésére. Az agresszív amerikai politika most már a sporton keresztül is támadja Magyarországot, Európát.”

Mindebből kitetszik, hogy az élet nem egy habostorta, valamint, hogy Dániel Zoli kém. Továbbá az is, hogy Szilvásy György, aki maga az egyesület, nem ezen a világon él, ha visszafogott akarok lenni. Ő egyébként már nagyon régóta aggódik a nemzetért, és sorskérdésekben rendre kiadja a maga közleményét.

Augusztusban példának okáért menetelést követelt a migráncsok ellen, neki még a szintén idióta CÖF-ös Csizmadia sem volt elég tökös legény: „Sorra elhaltak a civil szerveződések (Közakarat Egyesület, Polgári Körök, Trianon Társaság, stb.), mert olyanok kezébe kerültek, akik nem értik – vagy nem is akarják – megérteni, hogy mit vár el tőlük az ország. Csizmadia drámára vár! Ha rajta múlik, meglesz. Mindig az események után kullogtunk, most is orrunknál fogva vezetnek minket – ki tudja, kicsodák. Bevándorlás ellenes fellépést, világos, követeléseinket megfogalmazó menetet akarunk!”

Jobb helyeken az ilyeneken röhög egyet az ember, valamint, ha távirati iroda, akkor nem foglalkozik vele. Ezzel szemben minálunk a központi hírkavarda mint valami csecsen, úgy csügg Szilvásy úr ostobaságán, rendre közre adja kívánalmait, és úgy tűnik, még a rendőrség is hallgat a szavára...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.