2016. december 21., szerda

HABONY FŐSZERKESZTŐJE SZERINT A LOKÁL KEMÉNYEN NEKIMEGY A FIDESZNEK IS

ÁTLÁTSZÓ - MUTYIMONDÓ BLOG
Szerző: Katona Fruzsina
2016.12.21.


Sokáig tárgyaltak egy liechtensteini céggel a Népszaváról, de végül Puch Lászlónál köt ki; Ferencvárosban is jó pénzért lehet kormányhivatalnokként önkormányzati lakáshoz jutni; pénzadománnyal támogatta meg Mészáros Lőrinc a köztévét.
Ezekről ne maradj le!
Tombor András felé tartott a Népszava, de végül Puch Lászlónál kötött ki (Átlátszó)Varga Mihály tanácsadója is önkormányzati lakáshoz jutott Ferencvárosban (Magyar Nemzet)Eredménytelen lett egy újabb 3-as metró tender (Index)
Ha van 3 perced:
Tombor András felé tartott a Népszava, de végül Puch Lászlónál kötött kiSokáig tárgyaltak egy liechtensteini céggel az egy megmaradt baloldali napilap eladásáról. A céggel kapcsolatban áll egy olyan ügyvéd, akit idehaza a mostanában Habony Árpád hitelezőjeként emlegetett Tombor Andráshoz szokás kötni. Az Átlátszó megírta, majd jött a fordulat: egy, a Puch László volt MSZP-pénztárnok résztulajdonában lévő, bécsi székhelyű cég lett a Geomédia-lapok, így a Népszava tulajdonosa. (Átlátszó444)
Varga Mihály tanácsadója is önkormányzati lakáshoz jutott FerencvárosbanA korábbi miniszteri biztos, jelenleg a nemzetgazdasági miniszter tanácsadójaként dolgozó Varga Zsoltné Szalai Piroska egy tetőtéri, budai panorámás önkormányzati lakásba költözhetett be. (Magyar Nemzet)
Eredménytelen lett egy újabb 3-as metró tenderA 3-as metróvonal középső szakaszának felújítására kiírt tender is eredménytelenül zárult. Az ok: az öt beérkezett ajánlat közül mindegyik drágább volt, mint a munkák fedezeteként rendelkezésre álló 40,4 milliárd forint. (Index)
Ha van még két perced:
Európai ügyek és a még fontosabb aprómunka – mit végzett az Átlátszó jogi csapata 2016-ban? (Átlátszó)
20 milliót adományozott egy magyar cég” – stúdiójelenléttel megtámogatva ajánlott fel 20 millió forintot az utóbbi években kirobbanó üzleti sikereket elérő Mészáros és Mészáros Kft. az állami média jótékonysági gyűjtésén. (Híradó)
8 milliárd forintnyi kár: hűtlen kezelés gyanújával vádat emelnek az orgoványi takarék vezetői ellen. (444)
Kevesebb emelettel is magasabb lehet majd az évtizedes SZOT-torzó helyére felhúzott épület. (Index)
Habony főszerkesztője szerint náluk nincs kézi irányítás, és keménykednek ők a Fidesszel is. (444)
Felejteni, felejteni, felejteni: eltűntek Orbán honlapjáról a 2010 előtti anyagok. (444)
Minden alku tárgya? Külpolitika Donald Trump kormányában. (Átlátszó Világtérkép)
Egy amerikai kiberbiztonsági cég szerint egy orosz bűnözői csoport által működtetett, Methbotnak elnevezett csalás millió dolláros kárt okoz az amerikai online hirdetőknek és médiacégeknek. (CNBC)
A Trump-stáb nyomására vihette át egy rendezvényét a kuvaiti nagykövetség egy bejáratott helyszínről Trump washingtoni szállodájába – az elnökválasztás után. (Think Progress)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.