2017. január 26., csütörtök

AKI 2018-BAN A FIDESZT TÁMOGATJA, AZ ELÁRULJA A MAGYAR NÉPET

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: Lang Alex
2017.01.26.



Az ember próbálja sokszor visszafogni az érzelmeit, amikor belefut olyan sorsokba, amelyeknek a keresztjét nem akarná, de nem is bírná felvenni. Az alábbiakban ezt a vissza fogottságot nem fogom alkalmazni, mert egy emberi élettel való játszadozásnál, már nem tudok és nem is akarok toleráns maradni a döntéshozókkal.

Tóth Katáról már többször írtam, illetve írását is közreadta a sztárklikk. Katáról röviden annyit kell tudni, hogy hosszú évek óta ételt oszt hajléktalanoknak a volt Köztársaságtéren, minden olyan megmozduláshoz igyekszik csatlakozni gyűjtéssel, adakozással, akár konkrét fizikai munkával is, ahol elesett embereken kell, kellene segíteni.

Hatalmas terhet hord a hátán az egykori egészségügyi szakdolgozó Tóth Kata, mert a mindenkori kormányok által szétszaggatott szociális hálót próbálja foltozni. Teszi ezt kérve, könyörögve, fenyegetve a hatalmasokat, akik magasról tesznek az emberi életekre. Hívását, kérését leginkább csak azok értik meg, akiknek szintén nincs és maguk is inkább támogatásra szorulnak, ez ma Magyarország, ami erősödik, de persze csak szavakban.

Kata a nagy hidegek kezdete óta a Keletiben vett szárnyai alá egy hajléktalan társaságot és igyekszik nekik napi szinten meleg ételt, teát, cigarettát, pokrócot, matracot és kiutat biztosítani a túléléshez. Itt ismerte meg Józsit, a kerekes székes hajléktalant is, aki a halált várta csendes belenyugvással, kórházba, hajléktalanszállóra már nem akart menni, régen elvesztette bizalmát az emberekben, ez az egykor Miskolcon élt férfi.

Kata ezt az embert is próbálta újra felépíteni, célt, erőt adni a továbbéléshez, kapcsolatuk odáig jutott, hogy Józsi újra bízni kezdett az emberekben, vagyis Katában és segítőiben és elvállalta azt, hogy a Keletiből leutazik egy miskolci hajléktalanszállóra, ahol segítenek neki az újrakezdésben, gyógyulásban, lesz végre saját ágya és melegben alhat, illetve megfürödhet. Most pedig álljon itt Tóth Kata beszámolója a miskolci útról, Józsiról, aki kapott egy pokrócot a sarokban:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.